Închide meniul
VIDEO

Adrian Mutu, mesaj surpriză pentru Adrian Mititelu Jr.: „Astăzi este vorba despre tine! Te pup şi te îmbrăţişez!”

Publicat: 17 august 2021, 12:47

Adrian Mutu, mesaj surpriză pentru Adrian Mititelu Jr.: „Astăzi este vorba despre tine! Te pup şi te îmbrăţişez!

Adrian Mititelu Junior, alături de Adrian Mutu

Facebook

  • Adrian Mititelu jr. împlineşte 25 de ani
  • Mesajul primit de la Adrian Mutu

Adrian Mutu, mesaj surpriză pentru Adrian Mititelu Jr.

„Salut, Adiţă! Astăzi este vorba despre tine. Deci îţi spun ‘La mulţi ani!’, să ne fii sănătos, să fii fericit şi sper să îţi aducem cât mai multe bucurii. Te pup şi te îmbrăţişez”, i-a transmis Mutu lui Mititelu junior.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Clipul postat pe contul de Facebook al Universităţii Craiova conţine şi mesaje de la fotbalişti, ilustrate cu cadre de bucurie ale lui Adrian Mititelu junior alături de FC U Craiova 1948.

Mutu speră să-i ofere cadou şefului său şi o victorie. FC U Craiova o va înfrunta luni pe CS Mioveni, care tocmai a reuşit să învingă pe terenul lui Dinamo.

Reclamă

„Obiectivul meu este de a crea o identitate a acestei echipe şi de a juca un fotbal care ne caracterizează. Ăsta e obiectivul principal. (…) Mă deranjează, mă doare atunci când primesc goluri, nu-mi place acest lucru. Probabil că am fost învăţat aşa în anii în care am jucat în Italia”, a transmis Mutu, în urmă cu o săptămână.

Cea mai mare dorinţă a lui Adrian Mititelu Jr.

Cea mai mare dorinţă a lui Mititelu junior este ca FC U Craiova 1948 să fie recunoscută drept urmaşă a Universităţii Craiova, în locul rivalei CSU cu care se înfruntă în prima ligă.

Reclamă

„Faptul că sunt credincios mă menţine, aşa, pe linia de plutire, însă nu pot. Am 24 de ani şi am trecut prin atâtea lucruri în viaţă din cauza acestor oameni pe care dumneavoastră îi numiţi patroni de fotbal şi aşa mai departe şi efectiv nu mai am niciun resentiment faţă de nimic.

Poate să câştige 70 de titluri. Eu ştiu că într-un final, cândva, peste un an, doi, trei, patru, cinci o singură echipă va mai exista şi anume FC U Craiova 1948″, spunea Mititelu junior, pentru digisport.ro, după ce echipa patronată de tatăl său a obţinut promovarea în Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Adrian Mutu trage un semnal uriaş de alarmă, după Columbia - România 3-2
AntenaPLAY • 27 mart., 12:23
Adrian Mutu trage un semnal uriaş de alarmă, după Columbia – România 3-2: „Ne aşteaptă vijelia la EURO”. Lucrul pozitiv remarcat
Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 20:29
„M-am aşteptat la altceva!” Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Ce a făcut în fiecare zi din ultimii 9 ani una dintre cele mai frumoase femei din România, fosta iubită a "Prinţişorului Craiovei"
Diverse • 21 mart., 13:00
FOTO
Ce a făcut în fiecare zi din ultimii 9 ani una dintre cele mai frumoase femei din România, fosta „Prinţişorului Craiovei”
Adrian Mutu şi-a făcut implant de păr în Turcia
Extra • 19 mart., 12:51
FOTO
Adrian Mutu şi-a făcut implant de păr în Turcia: „Nu e dureros, am dormit! Timpul nu iartă pe nimeni!”