Închide meniul
VIDEO

Adrian Mutu îi plânge de milă lui Pochettino după transferul lui Messi :) „Nu mă compar eu!” + Ce a spus despre schimbarea gazonului la Craiova

Reclamă

Publicat: 13 august 2021, 21:06 / Actualizat: 13 august 2021, 22:37

Adrian Mutu îi plânge de milă lui Pochettino după transferul lui Messi :) „Nu mă compar eu! + Ce a spus despre schimbarea gazonului la Craiova

Adrian Mutu, într-o conferinţă de presă

SportPictures / Remus Badea/SPORT PICTURES Hepta

Adrian Mutu a fost surprins de transferul lui Lionel Messi la PSG. El nu crede însă că misiunea lui Pochettino va fi uşoară cu Messi, Neymar şi Mbappe în echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu îi plânge de milă lui Pochettino după transferul lui Messi 🙂

„Vor trece ani buni până să se nască un nou Messi la Barcelona! (…) E ciudată Barcelona fără Messi, dar fotbalul merge înainte. Barcelona merge înainte cu Messi sau fără Messi. (…) Va fi dificil şi pentru Pochettino. Va avea o grămadă de staruri şi va trebui să le asambleze şi să facă o echipă competitivă”, a declarat Adrian Mutu, vineri, la o conferinţă de presă.

Jurnaliştii olteni i-au spus că şi venirea lui Craiova a adus mari câştiguri de imagine lui FC U 1948. „Nu mă compar eu. Messi e mult mai mare şi PSG e mult mai mare”, a spus cu zâmbetul pe buze Mutu.

„Briliantul” a evitat să vorbească despre obiectivul pe care i l-a trasat patronul Adrian Mititelu şi a explicat de ce preferă ca echipa lui să câştige mereu cu 1-0.

„Obiectivul meu este de a crea o identitate a acestei echipe şi de a juca un fotbal care ne caracterizează. Ăsta e obiectivul principal. (…) Mă deranjează, mă doare atunci când primesc goluri, nu-mi place acest lucru. Probabil că am fost învăţat aşa în anii în care am jucat în Italia”, a precizat Mutu.

Reclamă

Adrian Mutu, despre schimbarea gazonului la Craiova: „Nu e confortabil!”

Antrenorul lui FC U Craiova a comentat şi planurile primăriei de schimbare a gazonului de pe stadionul „Ion Oblemenco” în timpul sezonului.

„Am întâlnit stadioane mari şi foarte importante cu gazon foarte prost. Dacă schimbă în pauza jocurilor echipei naţionale şi nu deranjează cele două echipe care joacă aici, pe noi şi pe CSU, nu văd de ce ar fi o problemă. Sper să nu se întâmple aşa ceva (n.r. FC U să joace în alt oraş). Am văzut că suporterii vin în număr mare după noi, asta nu ar fi o problemă, dar nu e confortabil să te muţi în alt oraş”, a mai spus Mutu.

Următorul meci al lui FC U Craiova se va juca sâmbătă, contra Chindiei, chiar pe „Oblemenco”. dar la o nouă oră. Din cauza caniculei, startul nu se va mai da la 18:30, ci la 19:00.

Reclamă 4 / 0/3

„O echipă foarte incomodă. Au făcut un sezon extraordinar, nimeni nu se aştepta să termine pe locul 7”, a spus Mutu despre Chindia care este condusă de foştii săi colegi de la FC Argeş, Emil Săndoi şi Vali Năstase.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și