Închide meniul

Adrian Mutu, primele declarații după moartea mamei sale: „Durerea e uriașă. Sunt un altfel de om”. Când va prelua o nouă echipă

Alex Ioniță Publicat: 10 ianuarie 2024, 17:25

Reclamă
Adrian Mutu, primele declarații după moartea mamei sale: Durerea e uriașă. Sunt un altfel de om”. Când va prelua o nouă echipă

Adrian Mutu a oferit primele declarații după moartea mamei sale

Adrian Mutu la Neftci Baku / Profimedia

Adrian Mutu a oferit primele declarații după moartea mamei sale. „Briliantul” a vorbit despre tragedia care s-a întâmplat chiar înainte de Crăciun, dar și despre lovitura pe care a încasat-o din partea oficialilor de la Neftci Baku.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Concret, la puțin timp după ce mama sa, Rodica, a decedat, oficialii formației din Azerbaidjan au decis să îl demită pe „Briliant”, din cauza rezultatelor slabe înregistrate.

Adrian Mutu, primele declarații după moartea mamei sale. Dezvăluirile sunt, cu adevărat, cutremurătoare

Cel mai bun marcator din istoria echipei naționale, la egalitate cu Gică Hagi, a dezvăluit faptul că, în momentul de față, încearcă să se echilibreze după moartea mamei sale. Adrian Mutu a menționat că nu este încă interesat de fotba și că preferă să petreacă timp alături de cei dragi.

„Briliantul” a spus că abia din luna februarie va decide unde își va continua cariera de antrenor. Până în momentul de față au apărut zvonuri conform cărora acesta s-ar afla pe lista celor de la CFR Cluj sau Petrolul Ploiești.

„Durerea e uriaşă şi rămâne, nu are cum să se şteargă. A fost o lună şi jumătate foarte, foarte dificilă, mai ales de când a intrat în comă, lucrurile s-au înrăutăţit şi… Încerc să mă echilibrez, alături de cei dragi, încerc să las deoparte tot felul de chestii.

Reclamă

De o lună şi ceva sunt un altfel de om… Repet, nu vreau să detaliez prea mult, mă gândesc doar cum să mă liniştesc, mulţumesc familiei că-mi este sprijin, aproape.

Din luna februarie încolo o să mă gândesc şi la fotbal. În momentul ăsta, nu! Dar nu se ştie niciodată ce poate să apară. Mă gândesc doar să mă liniştesc. Echipele angrenate în pregătirile de iarnă au antrenori, eu sunt cu ale mele, vom vedea ce va fi”, a spus Adrian Mutu, potrivit gsp.ro.

Adrian Mutu, făcut praf după ce a fost dat afară de la Neftci Baku

Adrian Mutu a fost făcut praf după ce a fost dat afară de la Neftci Baku. „Briliantul” a fost luat la țintă de Huseyn Mahmmadov, un fost portar al formației azere.

Reclamă 4 / 0/3

Fostul portar al celor de la Neftci Baku a explicat faptul că Adrian Mutu a fost adus la echipă pentru a se lupta la titlu. Având în vedere că echipa mai are șanse foarte mici la cucerirea trofeului, conducerea formației a decis să se despartă de tehnicianul român.

„Toți ne așteptam ca sub comanda lui Mutu, Neftci să emită pretenții la campionat. Dar se pare că nu mai există o asemenea posibilitate.

Conducerea a ascultat ideile lui Mutu, i-a creat condiții, dar el nu a reușit să răspundă conform așteptărilor. Totul este evident. Neftci are șanse minime să mai câștige campionatul.

Reprezentanții clubului au decis să se despartă de Mutu după multe discuții. Mutu a fost un fotbalist celebru, dar ca antrenor… i-am văzut valoarea. A dovedit că nu este omul potrivit pentru a o face pe Neftci campioană.

Conducerea lui Neftci s-a lămurit în privința potențialului său și nu avea de ce să mai aștepte. Așteptările erau altele. Trebuia să ducă echipa la cel mai bun nivel pentru a se putea bate la campionat.

În loc să aștepte, au decis să rezilieze, pentru că părea că Mutu nu este potrivit pentru acest obiectiv”. a spus fostul portar, potrivit sportal.az

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16
mai
23:33
VIDEOLeeds – Norwich 4-0 a fost în AntenaPLAY! „Păunii”, în finala play-off-ului de promovare în Premier League de pe Wembley
16
mai
23:29
VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei
16
mai
23:19
„Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!”
16
mai
23:09
Forbes a publicat TOP 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi
16
mai
22:51
Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige
16
mai
22:37
VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG
16
mai
22:33
Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!”
16
mai
22:11
„Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu
16
mai
22:00
Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe
16
mai
21:49
Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!”
Vezi toate știrile
Citește și