Închide meniul

Adrian Mutu, făcut praf după ce a fost dat afară de la Neftci Baku. Decizia conducerii, explicată: „I-am văzut valoarea”

Alex Ioniță Publicat: 29 decembrie 2023, 16:20

Reclamă
Adrian Mutu, făcut praf după ce a fost dat afară de la Neftci Baku. Decizia conducerii, explicată: I-am văzut valoarea”

Adrian Mutu, făcut praf după ce a fost dat afară de la Neftci Baku

Adrian Mutu la Neftci Baku / Profimedia

Adrian Mutu a fost făcut praf după ce a fost dat afară de la Neftci Baku. „Briliantul” a fost luat la țintă de Huseyn Mahmmadov, un fost portar al formației azere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tehnicianul român a avut parte de sărbători cumplite. După ce mama sa a decedat, acesta a fost dat afară de șefii clubului din Azerbaidjan, din cauza rezultatelor slabe înregistrate de echipă.

Adrian Mutu, făcut praf după ce a fost dat afară de la Neftci Baku. Mesajul lui Huseyn Mahmmadov

Fostul portar al celor de la Neftci Baku a explicat faptul că Adrian Mutu a fost adus la echipă pentru a se lupta la titlu. Având în vedere că echipa mai are șanse foarte mici la cucerirea trofeului, conducerea formației a decis să se despartă de tehnicianul român.

Totodată, Huseyn Mahmmadov este de părere că „Briliantul” a fost un fotbalist excepțional, dar că în cariera de antrenor nu a fost omul portivit pentru a o face pe Neftci campioană în Azerbaidjan.

„Toți ne așteptam ca sub comanda lui Mutu, Neftci să emită pretenții la campionat. Dar se pare că nu mai există o asemenea posibilitate.

Reclamă

Conducerea a ascultat ideile lui Mutu, i-a creat condiții, dar el nu a reușit să răspundă conform așteptărilor. Totul este evident. Neftci are șanse minime să mai câștige campionatul.

Reprezentanții clubului au decis să se despartă de Mutu după multe discuții. Mutu a fost un fotbalist celebru, dar ca antrenor… i-am văzut valoarea. A dovedit că nu este omul potrivit pentru a o face pe Neftci campioană.

Conducerea lui Neftci s-a lămurit în privința potențialului său și nu avea de ce să mai aștepte. Așteptările erau altele. Trebuia să ducă echipa la cel mai bun nivel pentru a se putea bate la campionat.

Reclamă 4 / 0/3

În loc să aștepte, au decis să rezilieze, pentru că părea că Mutu nu este potrivit pentru acest obiectiv”. a spus fostul portar, potrivit sportal.az

După plecarea lui Adrian Mutu, Neftci se află pe locul al 3-lea în campionat, la o diferență uluitoare de 13 puncte față de liderul Qarabag. În actualul sezon, echipa din Baku a obținut 28 de puncte în cepe 18 partide jucate.

Florin Prunea i-a făcut praf pe oficialii de la Neftci Baku, după ce Adrian Mutu a fost dat afară

Fostul portar al echipei naționale este de părere că oficialii lui Neftci au profitat de tragedia din viața lui Adrian Mutu pentru a-l da afară. Totodată, Florin Prunea a transmis faptul că „Briliantul” ar trebui să stea o perioadă departe de fotbal, pentru a se liniști.

”Nu e ușor. Trebuie să se liniștească. Lasă-l naibii de fotbal. Ei au profitat de momentul ăsta greu. El s-a dus, a încercat. Au forțat nota. I-a costat și i-a usturat, cred. E interesat de urmărit ce va face”, a declarat Florin Prunea, la digisport.ro.

Adrian Mutu a preluat-o pe Neftci în luna iulie a acestui an. A strâns 23 de meciuri pe banca echipei azere și a avut o medie de 1,52 de puncte obținute pe meci.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:25 UTA – FCU Craiova LIVE SCORE (18:00). Oltenii lui Mititelu sunt pe ultimul loc și nu își permit niciun pas greșit. Echipele 17:08 „E de la țară!” Gigi Corsicanu, atac total la adresa lui Paul Iacob! Nu l-a uitat, după ce a vrut să bată un fan 17:08 Poli Iaşi, victorie uriaşă cu Hermannstadt în lupta pentru rămânerea în Liga 1! Dinamo, foarte aproape de retrogradare 16:25 „S-a rupt orice legătură!” Alex Băluță s-a certat cu Alexandru Mitriță! Dezvăluirea surprinzătoare a jucătorului de la FCSB 16:13 Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui: „Mă urmăreşte, încă doare” 15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” 15:42 Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB! 15:33 Pe ce loc se află Simona Halep în clasamentul WTA. Cine este cea mai bine clasată româncă 14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş Vezi toate știrile
Citește și