Închide meniul

Adrian Mutu, răspuns elegant când a fost întrebat cine a fost mai bun dintre Dobrin şi Hagi: „Nu-i putem compara!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 martie 2023, 11:19

Adrian Mutu, răspuns elegant când a fost întrebat cine a fost mai bun dintre Dobrin şi Hagi: „Nu-i putem compara!

Care a fost motivul pentru care Adi Mutu a decis să plece de la Rapid

Adrian Mutu / Profimedia

Adrian Mutu a oferit un răspuns răspuns elegant când a fost întrebat cine a fost mai bun dintre Dobrin şi Hagi. Actualul antrenor al Rapidului a spus că ambii au fost jucători imenşi, însă nu pot fi comparaţi pentru că au jucat în perioade diferite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răspunsul lui Adrian Mutu vine în contextul în care Dănuţ Lupu a spus că nu îl consideră pe Gică Hagi cel mai bun fotbalist român din istorie.

Adrian Mutu, răspuns elegant când a fost întrebat cine a fost mai bun dintre Dobrin şi Hagi

Ambii! Dacă ziceai înainte, ziceam toți trei. Nu putem compara Dobrin cu Hagi, pentru că fac parte din două ere diferite. Bineînțeles că au avut și lucruri pe care le-au făcut bine și nea’ Gicu Dobrin și Hagi. Și Mutu mai puțin.

Nu putem compara pe acești doi jucători, pentru că ar fi trebuit să fie contemporani, să fi jucat cât mai mult în aceeași perioadă. Fotbalul s-a schimbat de pe vremea lui Gicu, când s-a trecut la Gică Hagi și dacă ar fi s-o luăm din punctul ăsta de vedere, fotbalul pe vremea lui Hagi era mai greu.

Dar cum spuneam, asta trebuit lăsat la… Eu cred că amândoi au fost jucători imenși și nu pot fi comparați pentru că nu fac parte din aceeași perioadă. Probabil fotbalul a fost mai dur în perioada lui nea Gicu, pentru că se fluiera mai puțin, dar cu mai multă presiune și mai rapid pe vremea lui Gică Hagi”, a spus Adrian Mutu la fanatik.ro.

Reclamă

Atacul lui Dănuț Lupu la adresa lui Gică Hagi

Dănuţ Lupu a lansat un atac neaşteptat la adresa lui Gică Hagi, despre care a spus că nu îl consideră „Regele” fotbalului românesc.

„Hai să-ți spun ceva. Jos pălăria în fața lui Gică ca fotbalist, dar a jucat doar la Galatasaray și echipa națională. La echipa națională, la ce jucători eram pe vremea aia, nu era greu să joci doar când ai mingea. Execuții, jos pălăria, nu îi reproșează nimeni nimic, dar nici lumea nu poate să îmi impună mie că e «Rege». Da! (n.r. Dobrin a fost «Rege»).

Eu nu m-am comparat niciodată cu Gică și nu am vrut să îi iau locul lui Gică. Nu știu de unde a venit chestia asta. Nu m-am comparat niciodată cu el, nu o să mă compar vreodată cu el, după părerea mea a fost Dorbin și restul. Eu nu am spus că Hagi n-a fost fotbalist. L-am băgat la restul după Dobrin. Și la mașini spui Mercedes și restul. Când spun și restul mă refer la următorii 4-5, nu la milioane de fotbaliști. A fost unul dintre primii 3-4 fotbaliști, dar nu primul.

Reclamă 4 / 0/3

Gândește-te că Dobrin a stat trei săptămâni în Spania, s-au rugat ăia de la Real Madrid de el și el n-a vrut să stea. Gândește-te că Balaci, la 28 de ani, nu se accidenta. Nu, la Real Madrid și Barcelona nu a jucat (n.r. Hagi), ci a făcut parte din lot. Hai să fim serioși! A jucat la Galatasaray și la echipa națională.

La Brescia? Uitați-vă câte meciuri are în trei ani de zile (n.r – a jucat două sezoane la Brescia). El, la un moment dat, m-am certat cu el tot din cauza faptului că vorbea urât de nea Mircea (n.r. Mircea Lucescu). Dacă nea Mircea nu îl ținea trei ani la Brescia, Gică era într-o perioadă foarte proastă și putea să dispară.

Și totuși, nea Mircea l-a ajutat enorm de mult. N-a avut o perioadă acum vreo 10 ani când întreba ce antrenor e nea Mircea? Răutăți din astea de generație, că era cu nea Puiu (n.r. Anghel Iordănescu)”, a spus Dănuț Lupu, pentru fanatik.ro.

Florin Prunea, reacție „acidă” după ce Dănuț Lupu l-a atacat pe Gică Hagi

Florin Prunea a avut o reacție „acidă” la adresa lui Dănuț Lupu, susținând că fostul component al naționalei României n-a făcut niciodată parte din „Generația de Aur”.

„Pentru mine, Dănuț Lupu nu există! Și nu vreau să comentez nimic despre această persoană, atâta timp cât, pentru mine, nu mai există de mult. Eu am jucat cu Hagi la echipa națională, cu Lupu n-am jucat. Dănuț Lupu nu face parte din «Generația de Aur» și n-a făcut niciodată parte. Nu mă interesează ce comentează Lupu”, a declarat Florin Prunea, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! Vezi toate știrile
Citește și