Închide meniul

Adrian Rus, coleg cu Marius Marin la Pisa! Fundașul a fost prezentat oficial la formația din Serie B

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 1 august 2022, 19:22

Adrian Rus, coleg cu Marius Marin la Pisa! Fundașul a fost prezentat oficial la formația din Serie B

Adrian Rus a semnat cu Pisa

Adrian Rus, la prezentarea la Pisa / Twitter Pisa

Adrian Rus a fost prezentat oficial la Pisa, unde va fi coleg cu Marius Marin. A semnat până în 2026 și va avea un salariu uriaș.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un milion de euro a plătit Pisa ca să-l transfere pe Adrian Rus de la echipa maghiară Fehervar, conform fanatik.ro.

Adrian Rus, coleg cu Marius Marin la Pisa

Adrian Rus va încasa un salariu stagional de 450.000 de euro, dar care poate ajunge la o jumătate de milion de euro în cazul în care vor fi îndeplinite mai multe bonusuri.

Fundaşul de 26 de ani cotat la 900.000 de euro a ajuns la Fehervar, în vara lui 2019, pentru 250.000 de euro. Sezonul precedent, el a disputat 28 de meciuri în toate competiţiile, reuşind să-şi treacă în cont o pasă decisivă. În România a jucat pentru Olimpia Satu Mare şi Sepsi.

Pisa, echipă care a ratat la baraj promovarea în Serie A, ar urma să achite 1 milion de euro pentru fundaşul care are 14 selecţii la naţionala de seniori a României.

Reclamă

Gigi Becali l-a dorit le Adrian Rus la FCSB

Rus a fost dorit de Gigi Becali în aceasta vară, dar FCSB a reuşit să aducă alţi trei fundaşi centrali, Rachid Bouhenna, Joonas Tamm și Joyskim Dawa.

Ne-am gândit și la Adrian Rus, așa este, a crescut foarte mult. Cum să vorbești cu un om care are contract? Dacă a ajuns Ungaria să ia jucători de la noi, îți dai seama, până acum 10-15 ani sufla Ungaria în fața noastră la fotbal. Nu pot să iau din Ungaria, Ungaria ia de la noi.

Au economie mai mare decât noi, mai numeroasă, spațiu (n.r. – râde ironic)… îți dai seama dacă s-a ajuns să ia Ungaria jucători de la noi?! Când cădeam cu o echipă ungurească, ne bucuram”, a declarat Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Adrian Rus, coleg cu Marius Marin la Pisa
  • Fundașul a fost prezentat oficial la formația din Serie B

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului Vezi toate știrile
Citește și