Închide meniul

Al-Nassr, mesaj special pentru Cristiano Ronaldo de ziua lui: „Cel mai bun!”. Real Madrid şi Manchester United au rămas indiferente

Viviana Moraru Publicat: 5 februarie 2023, 18:54

Al-Nassr, mesaj special pentru Cristiano Ronaldo de ziua lui: „Cel mai bun!. Real Madrid şi Manchester United au rămas indiferente

Cristiano Ronaldo a primit un mesaj special de ziua lui, de la Al-Nassr

Cristiano Ronaldo, noul jucător al lui Al-Nassr/ Profimedia

  • Al-Nassr, mesaj special pentru Cristiano Ronaldo
  • Starul lusitan, „uitat” de Real Madrid şi Manchester United

Al-Nassr a transmis un mesaj special pentru Cristiano Ronaldo, de ziua lui. Starul lusitan a fost „uitat” de două dintre fostele lui echipe, anume Real Madrid şi Manchester United, echipe care nu au postat niciun mesaj de ziua atacantului portughez.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo împlineşte pe 5 februarie vârsta de 38 de ani. Starul lusitan este considerat a fi unul dintre cei mai buni jucători din istorie, având în palmares cinci Baloane de Aur.

Al-Nassr, mesaj special pentru Cristiano Ronaldo de ziua lui

Al-Nassr a postat un videoclip pe conturile oficiale, în care este prezentat Cristiano Ronaldo la prima şedinţă foto în calitate de jucător al trupei din Arabia Saudită. Oficialii saudiţi au transmis şi un mesaj special de „La mulţi ani” starului lusitan.

Reclamă

„La mulţi ani celui mai bun din toate timpurile!”, se arată în postarea celor de la Al-Nassr.

Reclamă

Totodată, pe contul oficial al celor de la Real Madrid nu a apărut niciun mesaj pentru Cristiano Ronaldo, de ziua acestuia. Starul lusitan a scris istorie în tricoul „galacticilor”, evoluând nouă sezoane pe Santiago Bernabeu.

De cealaltă parte, aşa cum era de aşteptat, nici Manchester United nu i-a dedicat nicio postare lui CR7. Atacantul lui Al-Nassr s-a despărţit cu scandal de „diavoli” la sfârşitul lui 2022, după interviul exploziv acordat în presa britanică.

Printre echipele care i-au transmis un mesaj lui Cristiano Ronaldo se numără şi Sporting, formaţie la care starul lusitan şi-a început cariera, cât şi Juventus, trupa la care a evoluat după plecarea de la Real Madrid.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Ronaldo, criticat de un fost antrenor al lui Al-Nassr

Cristiano Ronaldo a fost criticat de un fost antrenor al lui Al-Nassr. Italianul Stefano Cusin a fost antrenorul secund al lui Walter Zenga la formația din Arabia Saudită.

Tehnicianul italian, în prezent selecționer al Sudanului de Sud, a criticat decizia portughezului de a juca în Arabia Saudită.

Cusin e de părere că Ronaldo nu are niciun fel de motivație la Al-Nassr, iar transferul a fost făcut doar din motive financiare.

„La Al-Nassr am antrenat și eu, ei au fost mereu atrași de marii jucători. Pentru imaginea campionatului saudit este o reclamă importantă, la capitolul conținut tehnic nu știu ce poate da Ronaldo.

Oricum, el este la final de carieră și este în Arabia Saudită doar pentru bani, nu cred că are o motivație prea mare și nu cred că este alegerea potrivită. Eu unul nu aș fi făcut-o”, a declarat Cusin, în presa din Italia.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă!
La Liga • 25 mart., 18:40
FOTO
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă! Motivul pentru care starul brazilian nu a mai rezistat
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei
Moto • 24 mart., 18:59
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei. S-a bucurat ca Ronaldo. Jose Mourinho a fluturat steagul la finiş
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar a treia selecţie
Fotbal extern • 23 mart., 22:59
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar 17 ani