Închide meniul

Alarmă în Ștefan cel Mare! Dinamo poate pierde doi jucători exponențiali: „Am un proces”/”Am depus memoriu!”

Publicat: 20 iulie 2021, 8:28

Alarmă în Ștefan cel Mare! Dinamo poate pierde doi jucători exponențiali: „Am un proces/Am depus memoriu!

Veste uriașă pentru Dinamo

Hepta

  • Dinamo a câștigat primul meci al sezonului
  • Cine sunt jucătorii care și-au depus memorii

Alarmă în Ștefan cel Mare. Paul Anton și Steliano Filip pot pleca de la Dinamo. Cei doi și-au depus memorii și așteaptă un semn din partea conducerii. Aceștia, ca și alți jucători au mai multe luni de când sunt neplătiți.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alarmă în Ștefan cel Mare

Căpitanul echipei, Paul Anton, recunoaște că și-a pierdut de mult speranța că lucrurile se vor rezolva.

„Eu am un proces, am depus memoriu. Dar nu e cazul să discutăm aceste lucruri acum. Nu mai aștept de mult ceva de la conducere. Nu știu dacă au fost oferte pe adresa mea”, a răbufnit Paul Anton la finalul jocului.

Reclamă

Steliano Filip așteaptă un semn de la conducere

Dacă Anton și-a pierdut speranța, Filip încă așteaptă un semn de la cei din conducere. Steliano și-a depus și el memoriu, dar speră ca lucrurile să se rezolve înainte de a se da decizia.

„Nu pot să plec de capul meu, sunt sub contract, nici nu mi-am dorit, am o înțelegere cu cei din DDB, ei știu despre ce e vorba.

Reclamă

Aștept să discut cu cei care decid. Am depus memoriu, dar aștept răspuns de la cei de sus, totul depinde ei. Eu vreau să rămân, dar trebuie să își dorească și ei”, a spus și Steliano Filip.

Deian Sorescu are și el restanțe financiare

Autor a trei goluri în meciul cu Voluntari, Sorescu este unu dintre jucătorii pe care conducerea clubului vrea să scoată bani. Acesta a ținut să lămurească lucrurile privind situația sa.

„Nu vreau să vorbesc despre plecarea mea. Am contract până în 2023 și voi vedea ce va fi. Dar vreau să clarific că nu am depus memoriu, dar am pierdut și eu la fel ca toți băieții. Am și eu restanțe, ca toți ceilalți”, a declarat Sorescu la finalul jocului.

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”