Închide meniul

Alertă la Real Madrid. Sergio Ramos are Covid-19! Căpitanul "galacticilor" a sărbătorit cu colegii victoria din El Clasico

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 aprilie 2021, 9:58 / Actualizat: 30 mai 2022, 21:52

Alertă la Real Madrid. Sergio Ramos are Covid-19! Căpitanul "galacticilor" a sărbătorit cu colegii victoria din El Clasico

profimediaimages

Sergio Ramos, căpitanul lui Real Madrid, are Covid-19

Sergio Ramos este al 7-lea jucător testat pozitiv cu noul coronavirus în actualul sezon. Antrenorul Zinedine Zidane şi preşedintele Florentino Perez au fost şi ei infectaţi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sergio Ramos are Covid-19

În acest moment, şi celălalt fundaş central al lui Real, Raphael Varane, are Covid-19 şi se află în izolare de pe 6 aprilie.

Înaintea să fie testat pozitiv, Ramos a lipsit de la ultimele trei meciuri jucate de Real Madrid din cauza unei accidentări.

Revenirea sa era anunţată abia pentru luna următoare. „Va sta izolat cel puţin 10 zile şi nu va putea merge la centrul de la Valdebebas pentru a efectua antrenamentele de recuperare”, scriu spaniolii de la as.com.

Reclamă

În urmă cu doar trei zile, Ramos a sărbătorit alături de colegii săi victoria din El Clasico împotriva marii rivale, Barcelona.

Ramos mai are contract cu Real Madrid până în iunie şi nu şi-a dat încă acordul pentru o nouă înţelegere. În actualul sezon, el a ratat aproape jumătate din meciuri din cauza accidentărilor. El a jucat de 20 de ori şi a absentat de 21 de ori.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival Vezi toate știrile
Citește și