Închide meniul

Alex Chipciu a răspuns la acuzaţiile lui Gigi Becali. „Îmi pare rău dacă mă consideră trădător!” Mesaj pentru Adi Mutu, care îl vrea la Craiova

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 mai 2021, 20:50

Alex Chipciu a răspuns la acuzaţiile lui Gigi Becali. „Îmi pare rău dacă mă consideră trădător! Mesaj pentru Adi Mutu, care îl vrea la Craiova

profimedia

Gigi Becali, răspuns de la Alex Chipciu

Alex Chipciu a răspuns la acuzaţiile lui Gigi Becali. Şeful FCSB l-a bănuit că a luat legătura cu Rusescu înaintea meciului dintre CFR Cluj şi Clinceni, din play-off.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alex Chipciu a răspuns la acuzaţiile lui Gigi Becali

„Relația dintre mine și Rusescu este de naș-fin. Asta nu înseamnă sub nicio formă că înaintea meciului direct i-aș fi putut cere să-mi facă vreun favor. E vorba despre cariera lui mai presus de relația noastră extrasportivă!

Și Pintilii este prietenul meu și viitorul meu fin, dar nu cred că se poate pune problema să apelăm la astfel de favoruri. Legat de domnul Becali, îl respect pentru vremurile frumoase pe care le-am petrecut la Steaua.

Știu că am fost unul dintre preferații dumnealui și îmi pare rău dacă acum mă consideră un trădător„, a spus Alex Chipciu, pentru gsp.ro.

Alex Chipciu, mesaj pentru Adi Mutu

Fotbalistul campioanei este pe lista lui Adi Mutu, care şi-ar dori să-l antreneze pe FC U Craiova.

Reclamă

„Mai am un an de contract cu CFR Cluj, nu știu ce-mi rezervă viitorul. Mi-ar plăcea să colaborez cu Adi Mutu, dar nu mă văd jucând la o altă echipă din Liga 1. FC U Craiova este o formație iubită și mă bucură revenirea ei în prima ligă”, a declarat Chipciu.

Chipciu a trecut şi prin momente neplăcute în acest sezon. El a avut un conflict cu un fan al lui CFR Cluj şi nu a fost titular atât de des pe cât şi-ar fi dorit. Chipciu a adunat 18 meciuri în echipa de start în sezonul regulat şi în play-off.

Alex Chipciu: „Mi-aș fi dorit să contribui mai mult la îndeplinirea obiectivelor”

„A fost un an reușit pentru echipă. Personal, mi-aș fi dorit să contribui mai mult la îndeplinirea obiectivelor. Trăgând linie însă, sunt mulțumit că am încheiat sănătos stagiunea, cu două trofee în palmares.

Reclamă 4 / 0/3

În opinia mea, a contat experiența și maturitatea fotbaliștilor care au gestionat meciurile cu miză foarte mare. Aici s-a jucat titlul”, a mai spus Alex Chipciu.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
Vezi toate știrile
Citește și