Închide meniul

Alex Cicâldău, pus pe lista plecărilor de noul antrenor de la Galatasaray. Mijlocaşul poate ajunge în Serie A

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 23 iunie 2022, 15:34

Alex Cicâldău, pus pe lista plecărilor de noul antrenor de la Galatasaray. Mijlocaşul poate ajunge în Serie A

Alex Cicâldău, pe lista plecărilor la Galatasaray

Alex Cicâldău, într-un meci pentru Galatasaray/ Profimedia

Alex Cicâldău este aproape de o plecare de la Galatasaray. Mijlocaşul român nu mai face parte din planurile noului antrenor, Okan Buruk, care a fost numit joi pe banca lui Galatasaray.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alex Cicâldău evoluează la Galatasaray de anul trecut, când era transferat de la Universitatea Craiova. După un singur sezon, mijlocaşul ar urma să îi părăsească pe turci, destinaţia ar fi Serie A.

Alex Cicâldău, pe lista plecărilor de Galatasaray

Presa din Turcia anunţă că Alex Cicâldău este dorit de Fiorentina. Românul a avut un sezon oscilant pentru Galatasaray, astfel noul antrenor nu ar urma să se bazeze pe serviciile sale în stagiunea următoare.

„Okan Buruk vrea să înnoiască toată linia de mijloc. Alexandrul Cicâldău, care a fost cumpărat cu mari așteptări în sezonul trecut, nu este luat în calcul pentru primul “11”. Okan Buruk și directorul sportiv de la Galatasaray, Cenk Ergun, au anumite ținte pentru a-l înlocui pe Alexandru Cicâldău. În mod special, Fiorentina este interesată de el”, titrează Aşkam Spor.

Fiorentina este una dintre echipele bune ale campionatului italian, clasându-se pe locul 7 sezonul trecut. Galatasaray, de cealaltă parte, a avut un sezon dezamăgitor, şi a terminat pe locul 13. Atfel, turcii nu vor evolua în nicio competiţie europeană.

Reclamă

Într-un singur sezon la Galatasaray, Alex Cicâldău a evoluat în 42 de partide, marcând patru goluri, şi contribuind cu pasă decisivă la alte patru. Sezonul trecut a fost cumpărat de la Universitatea Craiova în schimbul a 6,5 milioane de euro.

La Galatasaray, Alex Cicâldău a făcut echipă cu alt român, Olimpiu Moruţan, care a fost transferat de la FCSB tot în sezonul trecut. Turcii plăteau în schimbul lui Moruţan puţin peste 4 milioane de euro, iar jucătorul a evoluat în 40 de partide, în toate competiţiile. Randamentul mijlocaşului nu a fost mai bun decât cel al lui Cicâldău, Moruţan marcând patru goluri şi acordând 5 assist-uri.

Galatasaray şi-a prezentat noul antrenor

Gică Hagi rămâne la Farul Constanţa! După ce au apărut informaţii că „Regele” ar fi foarte aproape de o revenire la Galatasaray, turcii au făcut anunţul oficial legat de noul antrenor, Okan Buruk.

Reclamă 4 / 0/3

După plecarea în ianuarie a antrenorului vedetă Fatih Terim, succesorul său la cârma lui Galatasaray, spaniolul Domenec Torrent, fost asistent al lui Pep Guardiola, nu a reuşit să îmbunătăţească rezultatele şi a fost demis la finalul unui sezon dezamăgitor.

Okan Buruk a purtat culorile celor de la Gatasaray timp de 12 sezoane.A câştigat în special Cupa UEFA, în 2000.

Devenit antrenor, fostul mijlocaş în vârstă de 48 de ani a câştigat titlul de campion al Turciei în 2020 cu Istanbul Basaksehir, o premieră pentru această altă echipă din Istanbul.

Gică Hagi, două mandate la Galatasaray

Hagi a ratat astfel al treilea mandat la Galatasaray, după cele martie 2004 – mai 2005 şi octombrie 2010 – martie 2011. Ca fotbalist, el a câştigat 10 trofee alături de turci, printre care patru titluri de campion, Cupa UEFA şi Supercupa Europei.

Gică Hagi a scris istorie în tricoul celor de la Galatasaray. Primit ca un rege la Istanbul, Hagi a refuzat tratamentul preferențial și a cerut să fie tratat ca și ceilalți jucători.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și