Închide meniul
VIDEO

Alex Mitriţă a marcat din nou pentru PAOK! Răzvan Lucescu şi-a pierdut cumpătul la final şi a început să înjure în faţa jurnaliştilor. Ce l-a iritat

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 septembrie 2021, 22:54

Alex Mitriţă a marcat din nou pentru PAOK! Răzvan Lucescu şi-a pierdut cumpătul la final şi a început să înjure în faţa jurnaliştilor. Ce l-a iritat

Răzvan Lucescu, acuze fără precedent de pe banca lui PAOK

Răzvan Lucescu/ Zuma Press / Nikku via Hepta

Marcator pentru noua sa echipă şi în Conference League, cu Lincoln Red Imps, internaţionalul român a deschis scorul în minutul 31. Jucătorul de 1 metri şi 67 de centimetri, venit sub formă de împrumut de la New York City, a punctat cu o lovitură de cap.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alex Mitriţă, marcator în Panetolikos – PAOK 1-2

Gazdele au restabilit egalitatea prin Diaz, în minutul 59, dar nu a putut smulge nici măcar un punct. Campioana din 2019 a dat lovitura printr-un alt jucător abia venit. Sidcley, brazilianul adus de la echipa antrenată de Mircea Lucescu, Dinamo Kiev, a stabilit rezultatul final.

Răzvan Lucescu şi-a pierdut cumpătul la flash-interviu. O întrebare pe care a primit-o la iritat, iar antrenorul român a izbucnit.

(Reporter: Aţi vorbit mult despre situaţia de la echipă, dar cine a fost responsabil pentru golul primit? Ce s-a întâmplat?) În această situaţie de ***** trebuie să vorbim numai despre lucrurile negative? Este o victorie uriaşă! Am luat trei puncte pe un teren dificil, am luat trei puncte în condiţii foarte grele şi acum două zile. Am avut o deplasare, suntem la început!

Avem mult de muncă, dar în acest moment este important să luptăm. Am suferit, însă am părăsit terenul cu o victorie„, a reacţionat Răzvan Lucescu.

Reclamă

Tehnicianul lui PAOK a avut putere să şi glumească, în momentul în care a fost întrebat dacă va continua să poarte acel hanorac gri.

Da, da! Până în ultima mea zi de contract, după trei ani, până în 2024. Acesta va fi, în meciurile din deplasare. Trebuie să găsesc o geacă, pentru că vine iarna. Voi suferi„, a mai spus Lucescu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Alex Mitriţă a marcat din nou pentru PAOK

Reacţie nervoasă a lui Răzvan Lucescu

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! Vezi toate știrile
Citește și