Închide meniul
VIDEO

Alexandru Mitriță, primul gol la PAOK Salonic! Echipa lui Răzvan Lucescu s-a distrat în Gibraltar

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 16 septembrie 2021, 21:28

Alexandru Mitriță, primul gol la PAOK Salonic! Echipa lui Răzvan Lucescu s-a distrat în Gibraltar

Alexandru Mitriță, primul gol la PAOK

Twitter PAOK Salonic

Mitriță a fost titularizat de Răzvan Lucescu în meciul lui PAOK cu Lincoln Red Imps, campioana din Gibraltar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Mitriță, primul gol la PAOK Salonic

Mitriță i-a răsplătit încrederea lui Lucescu în minutul 56. Românul a introdus balonul în poarta adversă după un carambol în careul echipei din Gibraltar.

VIDEO AICI CU GOLUL LUI ALEXANDRU MITRIȚĂ

A fost primul gol pentru fostul jucător al Universității Craiova în tricoul lui PAOK Salonic. Acesta a semnat cu echipa lui Răzvan Lucescu sub formă de împrumut de la New York City.

Reclamă

Americanii vor primi de la PAOK 500.000 de euro pentru un împrumut până la finalul stagiunii. După ce s-au înţeles cele două cluburi, grecii au negociat şi salariul jucătorului, 50.000 de euro pe lună (600.000 de euro pe an).

Din aceeași grupă de Conference League mai fac parte și FC Copenhaga și Slovan Bratislava. PAOK a învins-o pe Lincoln Red Imps cu 2-0, grație golurilor lui Akpom și Mitriță.

Ce „botez” şi-a primit Alexandru Mitriţă la PAOK

Alex Mitriţă nu a scăpat. Atacantul român şi-a primit „botezul” la ultimul antrenament al lui PAOK. Au fost momente memorabile, sub privirile lui Răzvan Lucescu.

Reclamă 4 / 0/3

Mitriţă şi ceilalţi doi jucători transferaţi de gruparea din Salonic, Chuba Akpom şi brazilianul Sidcley, au trebuit să treacă printr-un tunel făcut de coechipieri. Aceştia i-au luat la palme şi s-au amuzat copios.

Alexandru Mitriţă a fost prezentat de echipa antrenată de Răzvan Lucescu şi va purta numărul 28. În vârstă de 26 de ani, Mitriţă a mai evoluat la CS Turnu Severin, FC Viitorul, Pescara, Universitatea Craiova şi, ultima dată, la Al Ahli, unde de asemenea a fost împrumutat de New York City FC.

 

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
Vezi toate știrile
Citește și