Închide meniul
EXCLUSIV

Alexandru Chipciu a vorbit despre prima întâlnire cu Gigi Becali: „Eram emoţionat! Tata n-a vrut să intre!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 28 iunie 2022, 19:55

Alexandru Chipciu a vorbit despre prima întâlnire cu Gigi Becali: „Eram emoţionat! Tata n-a vrut să intre!

Alex Chipciu, în timpul unui interviu

Alex Chipciu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Alexandru Chipciu a vorbit despre prima întâlnire cu Gigi Becali. Acesta a spus că l-a văzut prima dată pe aptronul FCSB în momentul în care a semnat contractul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Chipciu a spus că a fost extrem de emoţionat la întâlnirea cu Gigi Becali. Mai mult, tatăl său nici nu a vrut să intre.

Alexandru Chipciu a vorbit despre prima întâlnire cu Gigi Becali

Prima întâlnire cu Gigi Becali a fost la Palat, când am semnat contractul. Eram emoţionat. Ţin minte că tata n-a vrut să intre. Era emoţionat şi el! Aveam un antrenor cu personalitate, îl aveam pe MM care avea personalitate. Probabil că toţi 3 luau deciziile„, a spus Alexandru Chipciu într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Sport.

Cum a reacționat Alex Chipciu când Gigi Becali l-a sunat să-l transfere la FCSB

Alex Chipciu a rememorat momentul când a fost sunat de Gigi Becali ca să fie transferat la FCSB. Mijlocașul nu și-a dorit nimic altceva decât să joace pentru roș-albaștri. În ianuarie 2012, Alex Chipciu, pe atunci în vârstă de 22 de ani, se transfera de la FC Brașov la FCSB, pentru 1,2 milioane de euro. Gigi Becali a spart banca ca să-l aducă de la clubul de sub Tâmpa și nu s-a păcălit.

La momentul când s-a realizat transferul, Chipciu era cel mai bun jucător de la Brașov și proaspăt intrat în circuitul echipei naționale. FCSB le-a luat fața rivalelor Dinamo și Rapid în lupta pentru semnătura sa.

Reclamă

„Aveam discuții, mă voiau și la Dinamo și la Rapid. Eu eram stelist, am vorbit cu MM (n.r.- Mihai Stoica), îmi doream să merg la Steaua (n.r. – FCSB). M-a sunat și domnul Becali. Așa a continuat istoria. Atunci eram într-un moment în care jucasem la echipa națională, dădusem și un gol, eram pe un trend ascendent. Simțeam că trebuie să vină o schimbare. Cu MM mă mai întâlnisem la un turneu de fotbal la Brașov și mai vorbeam prin intermediari„, a spus Alex Chipciu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Alături de FCSB, Chipciu a câștigat trei titluri de campion al României, Cupa și Supercupa României. A jucat în grupele Champions League și a ajuns până în optimile Europa League, după victoriile istorice cu Chelsea și Ajax.

Chipciu: „A fost o echipă frumoasă la Steaua!”

Chipciu crede că organizarea roș-albaștrilor din perioada respectivă a oferit cadrul perfect pentru performanțe.

Reclamă 4 / 0/3

„Sunt prieten de mult timp cu el (n.r. – Paul Pîrvulescu). Am stat în cameră împreună, ne-am împrietenit foarte bine. Toți jucătorii din perioada aia suntem foarte apropiați. Suntem nași, fini, ne-am botezat copiii unul altuia. Am fost în vacanțe împreună, a fost o echipă frumoasă.

Toată lumea, antrenorul a fost foarte bun, jucătorii au fost foarte buni, patronul a băgat mulți bani, președintele, MM, preparatorul. Riști când bagi bani, îți asumi că poți să și greșești. A fost o perioadă frumoasă pentru România, pentru suporterii steliști. Eu, de când sunt copil, nu am văzut o echipă să se bată de la egal la egal cu restul din Europa.

E frumos, nu realizezi atunci, ți se pare ceva normal, la modul că puteam să batem pe oricine„, a mai spus Alex Chipciu, pentru Antena Sport.

Chipciu a plecat de la FCSB în 2016, când Gigi Becali l-a vândut la Anderlecht pentru trei milioane de euro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune Vezi toate știrile
Citește și