Închide meniul
VIDEO

Alexandru Cicâldău a dat-o în bară în Galatasaray – Hatayspor. Execuţia românului şi reacţia imediată a fanilor turci!

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 august 2021, 23:13

Reclamă
Alexandru Cicâldău a dat-o în bară în Galatasaray – Hatayspor. Execuţia românului şi reacţia imediată a fanilor turci!

Alexandru Cicâldău este mijlocașul lui Galatasaray

Profimediaimages

La numai câteva ore după ce a fost anunţat transferul lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray, Cicâldău a jucat din primul minut în meciul din etapa a 2-a a campionatului Turciei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Cicâldău a dat-o în bară în Galatasaray – Hatayspor

Oaspeţii au deschis scorul încă din minutul 3, dar Cicâldău a contribuit decisiv la golul de 1-1. Românul a scăpat din marcaj şi a ajuns la finalizare. Din păcate pentru el, a trimis în bară din poziţie ideală. Feghouli a fost pe fază şi a trimis mingea în poartă.

https://www.youtube.com/watch?v=a-5sbh29Lnw

Chiar dacă a ratat, fanii lui Galatasaray l-au încurajat pe reţelele sociale. Suporterii sunt încântaţi de jucătorul adus din Bănie.

Cicâldău este grozav până acum„, a fost mesajul unui fan.

Reclamă
Reclamă

Îmi place în ce poziţie joacă Cicâldău. Tehnica lui este foarte bună„, a transmis un alt suporter.

https://twitter.com/Sevincgs01/status/1429887372343250955

Reclamă

Transferul lui Cicâldău este pur si simplu impresionant„, a scris un alt internaut.

Alexandru Cicâldău, omul meciului la debutul pentru Galatasaray

Alexandru Cicâldău a marcat la debutul pentru Galatasaray şi a primit cea mai mare notă de pe teren în meciul cu Giresunspor.

Cicâldău a marcat de la 11 metri, în minutul 45+2. Românul a șutat în coltul din stânga, iar portarul advers a plonjat în partea opusă. Galata mai beneficiase de un penalty și în urmă cu cinci minute, dar atunci Diagne a ratat. Tot Diagne a fost cel care a deschis scorul, în minutul 31. Cicâldău a fost înlocuit în minutul 83 şi a fost lăudat de presa din Turcia.

A experimentat bucuria de a marca în primul meci în tricoul galben-roșu. Cicâldău și-a ajutat coechipierii în apărare și în atac. Nu a lăsat nicio bucată de teren neacoperită”, au scris turcii de la Fotomac. „Cicâldău pare să aibă calitate”, a scris şi Sporx.

Reclamă
Recomandări

Va redeveni Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:49

Simona Halep a primit un wild card! La ce turneul poate reveni românca în circuit

13:30

VIDEOLeclerc, start perfect în antrenamentele Marelui Premiu din Singapore! Cursa e duminică (14:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY)

13:23

NEWS ALERTMircea Lucescu a ales: convocările preliminare pentru meciurile cu Cipru și Lituania. Nu lipsesc Puşcaş şi Hagi

12:54

Performanţă unică pentru Răzvan Lucescu cu PAOK. Capitolul la care nu are rival

12:03

„Florin Tănase încă are rugină pe el!” Adi Mutu, sfat preţios pentru „antrenorul” Gigi Becali

11:38

OFICIAL | U Cluj, lovitură pe piaţa transferurilor chiar înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova! Sabău primeşte întăriri

1 FotoAdrian Şut, mesaj emoţionant pentru soţia lui: „Îţi mulţumesc pentru tot!”. Bianca a reacţionat imediat 2 Monaco – Barcelona 2-1, în meciul serii din Champions League! Atletico, victorie în minutul 90! Toate rezultatele 3 Milionarul convins de Gică Hagi să investească la Farul a rupt tăcerea: „Nu îmi place fotbalul”. Câţi bani va plăti 4 Tottenham, cu Radu Drăguşin integralist, s-a calificat dramatic în optimile Cupei Ligii Angliei! Ce notă a primit românul 5 EXCLUSIVHelmut Duckadam a fost operat pe cord deschis! Prima reacţie a „Eroului de la Sevilla” 6 Gigi Becali dă un „tun” financiar de proporții la FCSB: „Cine vreodată să facă la fel ca mine?”. A făcut toate calculele
Citește și