Închide meniul

Alexandru Cicâldău a marcat la debut pentru Galatasaray. „Nu a lăsat nicio bucată de teren neacoperită!”

Reclamă

Publicat: 17 august 2021, 11:54 / Actualizat: 23 martie 2023, 0:40

Alexandru Cicâldău a marcat la debut pentru Galatasaray. „Nu a lăsat nicio bucată de teren neacoperită!

Alexandru Cicâldău, omul meciului la debutul pentru Galatasaray

Twitter Galatasaray

Alexandru Cicâldău a marcat la debut pentru Galatasaray şi a primit cea mai mare notă de pe teren în meciul cu Giresunspor..

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Cicâldău nu a avut drept de joc în cupele europene, dar a fost titular de Fatih Terim în meciul din prima etapă de campionat.

Alexandru Cicâldău a marcat la debut pentru Galatasaray

Românul a impresionat şi a primit cea mai mare notă în Giresunspor – Galatasaray 0-2. El a primit 7.7 de la site-ul Sofascore.

Cicâldău a fost înlocuit în minutul 83 şi a fost lăudat de presa din Turcia.

„A experimentat bucuria de a marca în primul meci în tricoul galben-roșu. Cicâldău și-a ajutat coechipierii în apărare și în atac. Nu a lăsat nicio bucată de teren neacoperită”, au scris turcii de la Fotomac. „Cicâldău pare să aibă calitate”, a scris şi Sporx.

Reclamă

Alexandru Cicâldău, gol din penalty în Giresunspor – Galatasaray 0-2

Galatasaray s-a deplasat la Giresunspor pentru prima partidă din noul campionat. Echipa lui Fatih Terim a intrat cu un avantaj liniștitor la cabine, scor 2-0, grație și românului Alexandru Cicâldău.

Cicâldău a marcat de la 11 metri, în minutul 45+2. Românul a șutat în coltul din stânga, iar portarul advers a plonjat în partea opusă. Galata mai beneficiase de un penalty și în urmă cu cinci minute, dar atunci Diagne a ratat. Tot Diagne a fost cel care a deschis scorul, în minutul 31.

Cicâldău a fost folosit de Fatih Terim pe post de decar, chiar în spatele vârfului Diagne. Românul a jucat primul meci în tricoul formației din Istanbul, unde poartă numărul 33.

Reclamă 4 / 0/3

Cicâldău a fost transferat în luna iunie de la Galatasaray Istanbul cu 6,5 milioane de euro. El a semnat un contract valabil până în 2026.

Recomandări
  • Alexandru Cicâldău are 24 de ani
  • El a marcat la meciul de debut la Galatassaray

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek Vezi toate știrile
Citește și