Închide meniul
VIDEO

Alexandru Maxim, gol în stilul lui Kylian Mbappe! Reușită superbă cu care l-a învins pe Silviu Lung Jr. Hai, România! În fiecare zi

Alexandru Ivan Publicat: 6 mai 2022, 21:33

Alexandru Maxim, gol în stilul lui Kylian Mbappe! Reușită superbă cu care l-a învins pe Silviu Lung Jr. Hai, România! În fiecare zi

Alexandru Maxim, decisiv pentru Gaziantep

Alexandru Maxim, într-un meci disputat de Gaziantep / Profimedia

  • Alexandru Maxim e star la Gaziantep
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Alexandru Maxim a marcat un gol în stilul lui Kylian Mbappe. Românul a înscris în meciul Gaziantep – Kayserispor, scor 1-1, în etapa a 36-a din campionatul Turciei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Maxim a recuperat un balon la mijlocul terenului și nu s-a mai oprit până în poarta adversarilor. Românul a condus excelent balonul la picior, a pătruns pe zonă centrală, și a finalizat actiunea cu un șut la colțul scurt, care a luat prin surprindere apărarea lui Kayserispor. L-a învins chiar pe Silviu Lung Jr, care a stat între buturile oaspeţilor.

Alexandru Maxim, gol în stilul lui Kylian Mbappe

VIDEO AICI CU GOLUL LUI ALEXANDRU MAXIM

Reclamă

Reușita lui Alexandru Maxim se asemănă cu golul înscris de Kylian Mbappe în Real Madrid – PSG 3-1, din faza optimilor Champions League. Starul francez a finalizat și el acțiunea cu un șut la scurt.

VIDEO AICI CU GOLUL LUI KYLIAN MBAPPE

Reclamă

Cotat la 3.5 milioane de euro pe site-urile de specialitate, Alex Maxim a bifat 31 de apariţii pentru Gaziantep, reuşind să înscrie 13 goluri şi să ofere 6 pase decisive.

Alex Maxim, prestaţie de vis în Fenerbahce – Gaziantep 3-2

Maxim a fost la înălțime și în precentul meci al celor de la Gaziantep. Din păcate pentru el, contribuția românului a ajutat-o pe Gaziantep să evite înfrângerea cu Feberbahce, scor 2-3.

În minutul 64, când gazdele conduceau cu 2-0, Maxim i-a pasat excelent lui Angelo Sagal, care a înscris fără probleme. Alex Maxim a închis tabela în minutul 90+7, după ce a transformat o lovitură de la 11 metri obţinută de echipa sa.

Reclamă 4 / 0/3

Edi Iordănescu s-a deplasat recent în Turcia pentru a-i vedea în acţiune pe internaţionalii români.

Hai, România! În fiecare zi. Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Programul partidelor transmise de Antena 1

7 iunie 2022, 21:45: Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA
11 iunie 2022, 21:45: ROMÂNIA – Finlanda
23 septembrie 2022, 21:45: Finlanda – ROMÂNIA

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Curg ofertele pentru Denis Drăguş
Fotbal extern • 27 mart., 16:27
Curg ofertele pentru Denis Drăguş! Cinci echipă se luptă pentru semnătura „tricolorului”: „4-5 milioane de euro!”
Marius Şumudică îşi anunţă revenirea în fotbal
Fotbal • 20 mart., 14:21
Marius Şumudică îşi anunţă revenirea în fotbal: „Îmi e foame de trofee!” Unde e gata să antreneze
Fenerbahce vrea să se retragă din campionatul Turciei
Fotbal extern • 18 mart., 21:19
Fenerbahce vrea să se retragă din campionatul Turciei! Anunţul echipei după ce jucătorii au fost atacaţi de fanii lui Trabzonspor
Deian Sorescu, gol din pasa lui Alex Maxim! Denis Drăguş a ratat incredibil
Fotbal extern • 17 mart., 14:27
Deian Sorescu, gol din pasa lui Alex Maxim! Denis Drăguş a ratat incredibil. Florin Niţă a făcut penalty în Rizespor – Gaziantep
Verdictul englezilor despre un transfer al lui Denis Drăguş în Premier League
Fotbal extern • 13 mart., 17:24
Verdictul englezilor despre un transfer al lui Denis Drăguş în Premier League: „Se pot alinia planetele!”