Închide meniul
VIDEO

Alex Maxim, prestaţie de vis cu Edi Iordănescu în tribună! Gol şi pasă decisivă în Fenerbahce – Gaziantep 3-2. Hai, România! În fiecare zi

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 29 aprilie 2022, 23:23

Alex Maxim, prestaţie de vis cu Edi Iordănescu în tribună! Gol şi pasă decisivă în Fenerbahce – Gaziantep 3-2. Hai, România! În fiecare zi

Alexandru Maxim e fotbalistul lui Gaziantep

Twitter Gaziantep

Alex Maxim (31 ani) a impresionat din nou în tricoul lui Gaziantep. Mijlocaşul a contribuit la golurile echipei sale în eşecul cu Fenerbahce, scor 2-3. Prestaţia excelentă a venit chiar sub privirile lui Edi Iordănescu, care s-a aflat în tribune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alex Maxim a avut o nouă prestaţie excelentă, de data aceasta sub privirile lui Edi Iordănescu, care s-a deplasat în Turcia pentru a-i vedea în acţiune pe internaţionalii români.

Alex Maxim, prestaţie de vis în Fenerbahce – Gaziantep 3-2

În minutul 64, când gazdele conduceau cu 2-0, Maxim i-a pasat excelent lui Angelo Sagal, care a înscris fără probleme.

VEZI AICI VIDEO CU PASA DECISIVĂ A LUI ALEX MAXIM

Alex Maxim a închis tabela în minutul 90+7, după ce a transformat o lovitură de la 11 metri obţinută de echipa sa.

Reclamă

VEZI AICI GOLUL MARCAT DE ALEX MAXIM

Cotat la 3.5 milioane de euro pe site-urile de specialitate, Alex Maxim a bifat 30 de apariţii pentru Gaziantep, reuşind să înscrie 12 goluri şi să ofere 6 pase decisive.

Reclamă 4 / 0/3

Alex Maxim, prima reacţie după prestaţia excelentă

„Ştiam că va fi un meci dificil şi a fost. Am dat tot ce am putut şi am luptat ca o echipă. E vina ta dacă poţi marca două goluri împotriva unei echipe mari, dar nu îi poţi lua puncte”, a declarat Alex Maxim, citat de ajansspor.com.

Fanii din Istanbul au reacționat furibund, după ce Alex Maxim a făcut-o K.O. pe Galatasaray

Alex Maxim a reușit un gol și două assist-uri în meciul câștigat de Gaziantep contra lui Galatasaray, scor 3-1. Fanii “Cim Bom” au răbufnit pe rețelele sociale și îl cer pe Maxim la echipă, în locul lui Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan.

Maxim a fost integralist în duelul din campionatul Turciei, în timp ce la Galatasaray a evoluat numai unul dintre cei doi români din lot. Olimpiu Moruțan a început ca titular și a fost înlocuit în minutul 69. Alexandru Cicâldău a rămas pe bancă.

Fanii lui Galatasaray au răbufnit în mediul online, după ce mijlocaşul român le-a demolat echipa. Suporterii din Istanbul i-au criticat pe Moruțan și Cicâldău pentru evoluțiile din ultima vreme și cer conducerii să-i dea la schimb cu conaționalul lor, Maxim.

“Îl vrem pe Maxim în locul lui Moruțan și Cicâldău! Ce rușine! Galatasaray nu mai este un club mare de mulți ani.”, a fost unul dintre mesajele fanilor lui Galatasaray, de pe contul de Twitter.

Hai, România! În fiecare zi. Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Reclamă

Programul partidelor transmise de Antena 1:

7 iunie 2022, 21:45: Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA
11 iunie 2022, 21:45: ROMÂNIA – Finlanda
23 septembrie 2022, 21:45: Finlanda – ROMÂNIA

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off 20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă 20:46 Luca Andronache, jucătorul revelaţie al lui Gică Hagi! „Regele” a dat lovitura prin fiul fostului antrenor de la FCSB 20:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos şi Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Probleme pentru Lucescu 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și