Închide meniul

Alexandru Maxim, decisiv în Rizespor – Gaziantep 0-1! Românul e pe val în Turcia. Cum a marcat

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 26 decembrie 2021, 14:35

Alexandru Maxim, decisiv în Rizespor – Gaziantep 0-1! Românul e pe val în Turcia. Cum a marcat

Alexandru Maxim, gol pentru Gaziantep

Twitter GaziantepFK

Update 14.30: Rizespor – Gaziantep s-a terminat 0-1. Alexandru Maxim a înscris unicul gol al meciului, din penalty, în minutul 44. În urma acestui succes Gaziantep a urcat pe locul 8, la patru puncte de locurile care merg în cupele europene

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Știrea inițială

Alexandru Maxim a deschis scorul pentru Gaziantep chiar înainte de pauză. Mijlocașul român a marcat din penalty, în minutul 44. Toșca, celălalt român din lotul lui Gaziantep, este și el titular împotriva lui Rizespor.

Alexandru Maxim, gol din penalty în Rizespor – Gaziantep

Maxim a ajuns la patru goluri reușite în acest sezon din Turcia. Românul are în cont și două assist-uri. Maxim mai are nevoie de un gol ca să-l egleze pe golgheterul lui Gaziantep, Joao Figueiredo.

Reclamă

În cazul unui succes, Gaziantep ar urca pe locul 8, la patru puncte de locurile care merg în cupele europene. Astfel, echipa lui Maxim și Toșca ar trece peste Galatasaray, formația lui Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău.

12 meciuri a bifat Alexandru Maxim în acest sezon. Românul e cotat la 3,3 milioane de euro, fiind al doilea cel mai valoros jucător din locul lui Gaziantep. Mijlocașul de 31 de ani mai are contract cu până în iunie 2024.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și