Închide meniul
EXCLUSIV

Alexandru Stan, despre perioada de la FCSB: „Au vrut să mă dea afară! M-au băgat în şomaj tehnic, nu m-au primit la stadion”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 aprilie 2023, 18:03 / Actualizat: 12 aprilie 2023, 20:38

Alexandru Stan, despre perioada de la FCSB: „Au vrut să mă dea afară! M-au băgat în şomaj tehnic, nu m-au primit la stadion

Alexandru Stan a vorbit despre perioada de la FCSB

hEPTA

Alexandru Stan a vorbit despre perioada de la FCSB. Alexandru Stan a plecat cu un gust amar de la echipa lui Gigi Becali. De altfel, Alexandru Stan a fost unul dintre jucătorii băgaţi în şomaj tehnic de Gigi Becali, la începutul pandemiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Stan a fost achiziţionat de Gigi Becali în 2018, dar după un sezon a intrat în dizgraţie. Alexandru Stan a plecat de la FCSB în vara anului 2021.

Alexandru Stan, despre perioada de la FCSB

Sunt foarte bine, am fost puțin demoralizat și dezamăgit, în ceea ce privește perioada mea la FCSB, dar, asta este viața. M-am accidentat la antrenament, m-am operat, m-au forțat să joc. La pauza meciului din Europa, nu mai știu cu cine era, am ieșit pentru că mă durea piciorul. Au vrut să mă dea afară, m-am operat din nou. Asta e, un an jumate cât am stat acolo m-am antrenat singur până m-au primit la echipa a doua. 

(n.r. – Nu îți dădeau nici antrenor?) Nu, pentru că eram după operație, să încep recuperarea. M-au băgat în șomaj tehnic, când a început pandemia, nu aveam unde să merg să fac recuperarea. Puteam să merg la stadion, dar nu m-au primit. După m-au trimis la echipa a doua să fac recuperarea, asta este viața, nu mai contează. 

Nu este normal, dar nu mai contează acum, nu vreau să dezgrop morții, asta este viața. Puteam să joc la un alt nivel dacă nu mă accidentam, sau dacă aveau puțină răbdare cu mine, dar, asta este viața„, a spus Alexandru Stan, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă

Alexandru Stan i-a raspuns şi lui Marius Şumudică

Alexandru Stan este acum la Tunari, echipă despre care Marius Şumudică a spus că bătea Andorra mai clar decât naţionala României. Alexandru Stan a spus că nu e sigur dacă echipa sa ar învinge Andorra, însă cu siguranţă i-ar pune probleme.

Nea Șumi cred că a glumit, nu cred că știe el despre Tunari, sau o fi văzut el ceva la noi, cred că ne-a urmărit. Normal că am fi pregătiți să jucăm cu Andorra, cine nu ar vrea să joace cu Andorra, până la urmă, e echipa națională a Andorrei. Eu cred că le-am pune probleme, nu știu dacă i-am învinge, dar le-am pune destule probleme. Normal, mai facem un grătar, dar nu cum se practică la Liga 3„, a mai spus Alexandru Stan.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și