Închide meniul

Marius Şumudică, reacţie categorică după victoria României cu Andorra: „2-0 mi se pare un scor jenant! Locul 4 e al nostru!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 27 martie 2023, 14:53

Marius Şumudică, reacţie categorică după victoria României cu Andorra: „2-0 mi se pare un scor jenant! Locul 4 e al nostru!

Marius Șumudică l-a lăudat pe Damjan Djokovic

Marius Șumudică, în timpul unui interviu / as.ro

Marius Şumudică a avut o reacţie categorică, după victoria României cu Andorra. Antrenorul român susţine că echipa naţională ar fi trebuit să se impună la scor în primul meci din preliminariile EURO 2024. Şumudică este convins, totodată, că „tricolorii” nu se vor califica la turneul final, şi vor încheia grupa pe locul al 4-lea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a învins-o pe Andorra cu 2-0, într-un meci care a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Marius Şumudică nu a fost impresionat de succesul obţinut de trupa li Edi Iordănescu, şi a transmis un mesaj categoric.

Marius Şumudică, reacţie categorică după victoria României cu Andorra

Marius Şumudică a răbufnit la adresa schimbărilor efectuate de Edi Iordănescu. Selecţionerul a fost criticat pentru faptul că a mizat pe doi jucători de profil defensiv, Tudor Băluţă şi Marius Marin, în condiţiile în care „tricolorii” aveau în faţă un adversar facil, pe care trebuiau să-l înving la scor mult mai mare.

De asemenea, Şumudică a declarat că România, după jocul prestat în Andorra, nu are şanse să se califice la Campionatul European, şi va încheia grupa de calificare pe locul 4.

Meciul cu Andorra? Slabi din toate punctele de vedere. N-am văzut echipă mai slabă. Dacă joacă cu Tunariul (n.r – echipă din liga a treia a României), Tunariul îi bate. Nici nu știu cine sunt Tunari, dar mi-a rămas în minte, mai citesc rezultate. Nu se pune problema, au dat la poartă din greșeală, dintr-o degajare proastă a portarului nostru au ajuns și ei să dea la poartă. Nu poate nimeni să-mi spună că Belarus, chiar dacă a luat 5 de la Elveția, e mai slabă decât Andorra. Nu am văzut în viața mea o echipă mai slabă decât Andorra! Probabil doar în meciurile de pregătire cu italienii ăia, cu burtoșii ăia care vin de la muncă pentru a le da câte 20 de goluri.

Reclamă

N-am înțeles schimbările. N-am înțeles frica de rezultat. Ai 2-0, ei sunt și în 10 oameni, iar tu îl bagi pe Băluță… cu tot respectul pentru băiatul ăsta, dar tu îi bagi pe Băluță și Marius Marin. Doi închizători în contextul în care, dacă îi prindea Germania, le dădea 10! Elveția a jucat cu Belarus și le-a dat 5, n-au discutat. Dacă Elveția juca cu Andorra, cu siguranță scorul era unul de proporții.

Marius Şumudică: „Locul 4 nu ni-l ia nimeni!”

Nu e treaba mea să vorbesc, să contest ceea ce se întâmplă la echipa națională, dar 2-0 mi se pare un scor jenant. Jucând cu Andorra e un scor jenant!

Nu vorbesc eu de anumiți jucători, ci de naționala României, e echipa poporului, a acestei țări. Toți suntem contemporani acum cu această națională, așteptăm să-i vedem la Campionatul European. Păi, cu o astfel de mentalitate și la cum i-am văzut acum, eu vă spun că locul 4 este al nostru, nu ni-l ia nimeni.

Reclamă 4 / 0/3

N-am urmărit Belarusul, am văzut doar golurile primite. E o echipă apăsată de această excludere despre care toată lumea vorbește la FIFA. Nu e ușor să te montezi și să joci, dar sunt peste Andorra. Dacă voi (n.r – reporterii) vă dezbrăcați acum și vă dau ghete la fiecare, iar eu stau pe bancă, pe cuvântul meu de onoare că le dăm trei Andorrei, nu două. Am încredere în voi, fiți atenți! Cu Belarus, cred că le dăm două cu voi”, a declarat Marius Şumudică.

Recomandări
  • Marius Şumudică, reacţie categorică după Andorra – România 0-2
  • Ce spune despre schimbările făcute de Edi Iordănescu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 20:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 1-0. Louis Munteanu a înscris un gol superb! Execuţie de senzaţie a „perlei” lui Hagi 20:39 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele de start 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Citește și