Închide meniul

"Am fost cu calificarea pe masă, nu ştiu ce explicaţii au arbitrii". Edi Iordănescu se gândeşte la jocuri de culise. Verdictul specialiştilor

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 decembrie 2020, 21:00

"Am fost cu calificarea pe masă, nu ştiu ce explicaţii au arbitrii". Edi Iordănescu se gândeşte la jocuri de culise. Verdictul specialiştilor

Profimediaimages

CFR Cluj se consideră dezavantajată de arbitri

"L-a dat pentru că suntem români, suntem prea mici", a tunat şi a fulgerat portarul CFR-ului, care şi a fost eliminat la faza care a stârnit polemici. Edi Iordănescu este de aceeaşi părere cu el şi s-a gândit chiar că ar putea fi vorba de jocuri de culise. Se teme să nu fi avut de suferit din cauza scandalului în care au fost implicaţi Sebastian Colţescu şi Ovidiu Haţegan la Paris.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu: "Doar o nedreptate a făcut ca CFR să nu meargă în 'primăvara' europeană"

"Am fost cu calificarea pe masă. Doar o nedreptate extrem de mare a făcut ca CFR Cluj să nu meargă mai departe în primăvara europeană. Din păcate a venit acest moment gestionat din punctul meu de vedere extrem de neinspirat de arbitru şi această nedreptate ca CFR să iasă din competiţie.

Nu ştiu ce explicaţii poate să aibă brigada de arbitri, am văzut că nici echipa gazdă nu a solicitat nimic la acea fază. Efectiv numai brigada a văzut acea lovitură care consider că nu a fost. Recunosc că îmi fuge mintea şi la scandalul care a ieşit acum câteva zile cu brigada din România şi aş vrea să cred că nu a avut nicio legătură cu ce s-a întâmplat în această seară", a declarat Edi Iordănescu la conferinţa de presă.

Ion Crăciunescu şi Adrian Porumboiu înţeleg frustrarea jucătorilor şi antrenorului de la CFR Cluj. Foştii mari arbitri au amintit şi faptul că golul prin care feroviarii au deschis scorul a fost marcat din poziţie suspectă de ofsaid. Porumboiu se gândeşte că "centralul" francez ar fi putut lua decizii în compensare.

"Nu este penalty pentru următorul considerent. Este dreptul portarului să joace mingea cu mâna şi are dreptul să o şi boxeze. El se duce cu pumnul, dar joacă mingea. El nu se duce cu pumnul spre faţa adversarului. Dacă portarul rata mingea, da, era altceva. El joacă întâi mingea şi pe urmă se produce un contact involuntar", a declarat Ion Crăciunescu la Digi Sport.

Reclamă

"A fost ofsaid la golul nostru, se vede foarte clar că jucătorul CFR-ului este mai aproape de linia porţii. Nu a văzut arbitrul… VAR-ul te ajută, VAR-ul te ridică, VAR-ul te coboară. Ne-a ajutat, dar ce a urmat mi-e greu să explic. Să nu fi încercat să o repare, cum ar zice românul.

Al 4-lea arbitru era conectat la treaba asta, staţi liniştiţi. Ei primesc informaţii în căşti. La faza respectivă nu este cel mai sigur penalty, numai că trebuie să fac nişte precizări. Sancţiunii disciplinară nu-i văd rostul decât dacă a folosit cuvinte injurioase. Trebuie să vedem dacă s-a întâmplat treaba asta. Nu este cel mai clar penalty, sub nicio formă", a declarat şi Adrian Porumboiu pentru sursa citată.

CFR Cluj a încheiat grupa A din Europa League pe poziţia a treia. A acumulat 5 puncte şi a ratat şansa de a da un adevărat tun financiar. Dacă s-ar fi calificat în 16-imi, în conturile clubului ar fi mai intrat aproximativ 2 milioane de euro!

Reclamă 4 / 0/3

Trupa lui Edi Iordănescu este în faţa unui meci cu mare miză şi în Liga 1. CFR Cluj are derby cu FCSB, duminică, de la ora 21:00. Meciul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și