Închide meniul

„Am spus de la începutul campionatului”. Helmut Duckadam și-a ales favorita pentru derby-ul Dinamo-FCSB

Alexandra Costea Publicat: 19 octombrie 2024, 13:40

Reclamă
Am spus de la începutul campionatului”. Helmut Duckadam și-a ales favorita pentru derby-ul Dinamo-FCSB

Helmut Duckadam și-a ales favorita pentru derby-ul Dinamo-FCSB

Helmut Duckadam a fost preşedinte de imagine la FCSB - Hepta

Helmut Duckadam și-a ales favorita pentru derby-ul Dinamo-FCSB. Fostul roș-albastru nu s-a mai abținut și a dat pronosticul pentru „eternul derby”. Partida dintre cele două rivale va avea loc duminică, 20 octombrie, de la ora 21.00 și va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo – FCSB se întâlnesc duminică, 20 octombrie, de la ora 21:00, pe Arena Națională. Atmosfera se anunță a fi una incendiară, plină de surprize. Nume mari din fotbalul românesc și-au dat cu părerea despre rezultatul final, iar părerile sunt împărțite. Dinamo așteaptă peste 40 de mii de suporteri la meci. Mai este o singură zi până la marele derby, iar dinamoviştii au cumpărat deja mai bine de 38.000 de bilete.

Helmut Duckadam și-a ales favorita pentru derby-ul Dinamo-FCSB

Și Helmut Duckadam și-a ales favorita pentru „derby de România”. Chiar dacă a fost președinte de imagine la FCSB, fostul portar a mărturisit că o apreciază pe Dinamo. Acesta a subliniat că admiră jocul elevilor lui Zeljko Kopic. Mai mult, este de părere că partida dintre cele două formații bucureștene va fi una echilibrată.

Eroul de la Sevilla a subliniat, de asemenea, că în cazul în care „câinii roșii” se va întări în perioada de mercato din iarnă, are șanse mari de a se lupta la primele locuri din clasament, poate chiar și la titlu.

”Eu văd un meci echilibrat, în care orice rezultat e posibil. Chiar dacă FCSB pleacă favorită, mie îmi place mult de tot jocul celor de la Dinamo, cu toate că au pierdut foarte multe puncte pe finalul partidelor, dar au un joc consistent. Am spus de la începutul campionatului, după câteva etape, că, dacă Dinamo va reuși să mai transfere, în iarnă, patru-cinci jucători, se poate bate la primele locuri. Aș merge pe un rezultat de egalitate. Sunt convins că goluri se vor marca”, a dezvăluit Helmut Duckadam, pentru ProSport.

Reclamă
Reclamă

În cariera sa de fotbalist, Helmut Duckadam a jucat la Steaua în perioada 1982-1986. S-a impus rapid drept titular. Supranumele de „Eroul de la Sevilla” l-a primit după ce în finala Cupei Campionilor Europeni cu FC Barcelona a apărat toate cele patru lovituri de departajare consecutive, executate de Alesanco, Pedrazza, Alonso și Marcos. Performanţa portarului român pe stadionul „Sanchez Pizjuan” din Sevilla este înscrisă în Cartea Recordurilor. O săptămână mai târziu, Duckadam a înscris un gol din penalty, într-un meci de cupă cu Progresul Vulcan, câștigat de Steaua cu scorul de 5-1. Din 2010 până în 2020, Duckadam a ocupat funcția de președinte de imagine la FCSB.

Dinamo-FCSB se joacă peste 10 zile şi în Cupa României

Dinamo se află pe locul 5 cu 18 puncte în clasamentul Ligii 1. Alb-roșiii au patru victorii, șase remize și două înfrângeri, după 12 etape disputate. În schimb, formația antrenată de Elias Charalambous a avut un start mai prost de sezon. Roş-albaştrii ocupă locul 7 cu 16 puncte. După 11 meciuri disputate, FCSB a consemnat patru câștiguri, patru rezultate de egalitate și trei înfrângeri.

Peste doar 10 zile, alb-roşii şi roş-albaştrii îşi vor da din nou întâlnire, tot pe Arena Naţională. De data aceasta, derby-ul se va disputa în Cupa României, gazde fiind tot dinamoviştii.

Reclamă
Reclamă

Cine va câştiga Marele Premiu de Formula 1 al Statelor Unite?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:15

LIVE VIDEOBernadette Szocs/Sofia Polcanova – Izabela Lupulesku/Sabina Surjan joacă ACUM în AntenaPLAY. Luptă pentru finala la dublu!

16:38

Marius Şumudică a numit lucrul pe care îl are în comun cu Gică Hagi: „Noi suntem singurii antrenori care au făcut asta”

16:16

„Chiar mă aşteptam să joc mai mult” Denis Alibec, mesaj ferm după ce nu a jucat niciun minut la naţională: „E decizia lui Mister”

16:05

Sepsi – UTA Arad, 18:15, LIVE TEXT. Ambele formaţii luptă pentru un loc în play-off

16:00

VIDEOBernadette Szocs – Charlotte Lutz LIVE VIDEO (19:20), în AntenaPLAY, în sferturi la Campionatul European Individual

15:44

Petrolul – CFR Cluj, 21:00, LIVE TEXT. Echipa lui Dan Petrescu luptă pentru podium în Liga 1

1 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint de la Marele Premiu al Statelor Unite (21:00, Antena 3 CNN şi AntenaPLAY) 2 Suma uriaşă primită de David Popovici de la statul român. Este de 5 ori mai mare decât cadoul primit de la Ion Ţiriac 3 FotoVicecampioana olimpică a României a defilat la un eveniment de modă! A atras toate privirile: „Super model!” 4 Englezii s-au convins de Radu Drăguşin, după patru meciuri jucate la Tottenham în acest sezon! Ce notă i-au acordat fundaşului 5 VIDEOBernie Szocs, Eliza Samara şi Dragoman, în optimi la Campionatul European Individual, LIVE în AntenaPLAY! Rezultatele românilor 6 „A fost o ruşine!” Ianis Hagi, apărat de o legendă de la Celtic! Discurs dur la adresa lui Rangers: „Trebuie să respecţi asta”
Citește și