Închide meniul

„Pentru mine e Steaua!” Giani Kiriţă, reacţie fermă înainte de Dinamo – FCSB! Ce scor a anunţat

Viviana Moraru Publicat: 17 octombrie 2024, 14:18

Reclamă
„Pentru mine e Steaua! Giani Kiriţă, reacţie fermă înainte de Dinamo – FCSB! Ce scor a anunţat

Giani Kiriţă, reacţie fermă înainte de Dinamo - FCSB

Captură Antena Sport

Giani Kiriţă a oferit o reacţie fermă, înainte de Dinamo – FCSB, derby-ul Ligii 1 care se va disputa duminică. Fostul fundaş al „câinilor” a anunţat şi cu ce scor se va încheia partida de pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Derby-ul dintre Dinamo şi FCSB va umple cel mai mare stadion al ţării. Peste 40.000 de fani sunt aşteptaţi pe Arena Naţională, duminică, de la ora 21:00. Derby-ul va fi în format live text, pe AS.ro.

Giani Kiriţă, reacţie fermă înainte de Dinamo – FCSB

Giani Kiriţă a declarat că pentru el, derby-ul de duminică se va disputa între Dinamo şi Steaua. Acesta a subliniat forma bună a „câinilor” din acest sezon, fiind de părere că echipa lui Zeljko Kopic va obţine cele trei puncte.

Kiriţă a anunţat şi cu ce scor se va încheia derby-ul. Acesta este convins că Dinamo se va impune cu scorul clar de 3-1, în faţa campioanei FCSB.

„E cel mai așteptat derby din România. Ăsta este unicul derby. Eu vorbesc de Dinamo – Steaua (n.r. FCSB), pentru că am jucat împotriva Stelei, deci pentru mine e Dinamo – Steaua.

Reclamă
Reclamă

Dinamo a început foarte bine anul acesta. Arată bine și jucătorii se bat pentru orice minge. Unitatea de grup se vede. Stadionul va fi plin. Vom bate cu 3-1, ca să stăm cu toții liniștiți. Dinamo va câștiga.

Din păcate derby-urilor au fost dureroase în ultimii ani. A câștigat mai multe FCSB. Acum va fi mult mai echilibrat, pentru că Dinamo se bate pentru fiecare minge.

Îmi place echipa. Nu aș vrea să dau vreun nume de jucător. Îmi place spiritul de sacrificiu. Îmi amintește de generația noastră. Din 10 derby-uri jucate contra Stelei, eu am 6 câștigate. Sunt un fost fotbalist norocos. Cele mai frumoase victorii au fost contra Stelei. Mai dulce era de câștigat în Ghencea”, a declarat Giani Kiriţă, conform digisport.ro.

Reclamă

Zeljko Kopic a făcut anunţul despre lotul pentru derby-ul Dinamo-FCSB

Zeljko Kopic a făcut anunţul despre lotul pentru derby-ul Dinamo-FCSB. Antrenorul „câinilor” va dispune de tot lotul pentru „eternul derby”.

În ultimele săptămâni, Zeljko Kopic a avut câteva probleme în alcătuirea primului 11. Acum, antrenorul croat a recunoscut că are toţi jucătorii la dispoziţie pentru meciul de duminică. Se pare că pauza din Liga 1 le-a priit dinamoviştilor.

,,Am folosit această pauză pentru a recupera câțiva jucători, pentru a-i aduce într-o formă mai bună și pentru a pregăti echipa atât fizic, cât și mental pentru derby și meciurile următoare. În acest moment, cred că avem o energie bună, un spirit bun în echipă și vom fi pregătiți pentru meciurile care urmează.

A fost într-adevăr o perioadă dificilă, dar acum e în trecut. Astăzi, Rosca și Licsandru sunt cu echipa de sub 21 de ani, iar Josue Homawoo s-a alăturat echipei. După ce se întorc de la naționala de tineret, vom avea un lot complet la antrenamente, ceea ce este o veste bună pentru mine, pentru echipă, pentru club și pentru suporteri. Selmani și Hakim au jucat deja 45 de minute într-un meci amical sâmbătă. Cîrjan se recuperează și ar trebui să fie gata și el. Acestea sunt vești importante și bune pentru toți”, a declarat antrenorul „câinilor”, potrivit Radio Dinamo1948.

Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:12

EXCLUSIVFlorentin Petre a anunţat câte bilete s-au vândut pentru Dinamo – FCSB: „Este unic acest derby!”. Aşteaptă o atmosferă fabuloasă

17:12

LIVE VIDEOBernadette Szocs joacă ACUM la Campionatul European Individual, live în AntenaPLAY. Programul zilei

16:53

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 17 octombrie

16:44

Pe ce stadion va disputa România ultimele două meciuri din Liga Naţiunilor! Când vor fi puse în vânzare biletele

16:05

”Sunt convins că voi pleca la momentul potrivit”. Daniel Bîrligea a stabilit cât va rămâne la FCSB

16:00

Probleme uriașe pentru FCSB, Dinamo, Rapid și Steaua, după radierea AMFB! Cluburile riscă să nu poată jucă în Liga 1 sau 2

1 VideoUrnele actualizate pentru preliminariile World Cup 2026, după Lituania – România 1-2. Ce îi aşteaptă pe tricolori 2 „Ei ţin naţionala în spate!” Gigi Becali a ridicat în slăvi patru jucători de la naţionala României. Ce a spus despre Lucescu 3 Cine are mai multe șanse: Max sau Lando? Analiza lui Adrian Georgescu 4 Gigi Becali a anunţat că FCSB a realizat primul transfer al iernii: „Mihai Stoica mi-a spus că s-a rezolvat” 5 EXCLUSIV„Atunci s-a produs declicul!” Gică Popescu știe când a „renăscut” echipa națională! Mesaj ferm după al patrulea succes la rând 6 Tragedie în sportul românesc! Darius Vintilă a murit la 24 de ani: „Vestea ne-a cutremurat!”
Citește și