Închide meniul

Anamaria Prodan a trecut prin momente teribile. Cine a ajutat-o scape de dependenţa de jocuri de noroc şi cum a devenit milionară

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 martie 2021, 13:24

Anamaria Prodan a trecut prin momente teribile. Cine a ajutat-o scape de dependenţa de jocuri de noroc şi cum a devenit milionară

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a recunoscut că a fost împătimita jocurilor de noroc

Pentru a îşi putea plăti datoriile, a fost nevoită chiar să îşi vândă apartamentul în care locuia. Mama ei i-a sărit în ajutor şi a ajutat-o să scape de dependenţa de a îşi petrece timpul în cazinouri. Celebra artistă de muzică populară, Ionela Prodan, i-a transmis atunci un ultimatum. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan: "Am pierdut foarte mulţi bani la cazinou"

"Mi-au plăcut foarte tare jocurile de noroc. Am vrut să experimentez, să trăiesc, mi-a plăcut viaţa de noapte. Eram singura femeie acolo şi toţi bărbaţii se uitau la mine ca la Dumnezeu. Aveam foarte mulţi bani. Puteam să joc cât vreau. Nu ceream împrumut de la nimeni, dădeam împrumut.

Din cauza anturajului am ajuns la cazinou, atunci mi-am pierdut şi casa. Am vândut apartamentul ca să achit telefonul, vorbeam la telefon foarte mult, iar pe vremea aia era un lux. Am pierdut foarte mulţi bani. Atunci când mi-a fost foarte greu, mama mea a fost atât de inteligentă încât mi-a spus: 'Ţi-ai pierdut apartamentul? Stai pe stradă sau stai la mine în casă, dar după regulile mele.

Ai pierdut toţi banii la cazinou? Ghinion. Mănânci la mine, dar mănânci ce îţi dau eu'", a declarat Anamaria Prodan la Kanal D.

Ce avere a strâns Anamaria Prodan

Anamaria Prodan nu se fereşte să anunţe câţi bani a adunat în cariera de impresar. Obişnuită de mică să ducă o viaţă luxoasă, soţia lui Laurenţiu Reghecampf a susţinut că are în conturi peste 50 de milioane de euro.

Reclamă

"Eu am bani, am avere. Îți dai seama că știu câți bani am, că îi socotesc. Dacă acum aș renunța la meseria mea, aș trăi pentru încă 20 de vieți. Suntem acolo, undeva între 50 și 100 de milioane.

Eu fără banii lui Reghecampf și banii de la mama, eu singură aș putea trăi din 10 milioane de euro", a dezvăluit vedeta.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și