Închide meniul

Anamaria Prodan anunţă lovitura de 300.000 de euro care îl dă peste cap Laurenţiu Reghecampf: „Nu mai are voie, până nu plăteşte”

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 aprilie 2024, 14:54

Reclamă
Anamaria Prodan anunţă lovitura de 300.000 de euro care îl dă peste cap Laurenţiu Reghecampf: „Nu mai are voie, până nu plăteşte

Anamaria Prodan anunţă lovitura de 300.000 de euro primită de Laurenţiu Reghecampf

Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan / Colaj Hepta/AS.ro

Anamaria Prodan anunţă că lovitura de 300.000 de euro încasată de Laurenţiu Reghecampf are urmări importante. Antrenorul care ar fi fost dată afară de Al-Tai nu poate prelua o echipă din România până nu îi plăteşte lui Mihai Rotaru datoria uriaşă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul Universităţii Craiova a apelat la Comisia de Disciplină a FRF pentru a-şi recupera prejudiciul, după ce Reghecampf a părăsit formaţia din Bănie fără să achite clauza de reziliere de 300.000 de euro. A avut câştig de cauză şi acum are „interzis” la a prelua o altă echipă.

Anamaria Prodan anunţă lovitura de 300.000 de euro primită de Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan, care este în proces de divorţ cu Laurenţiu Reghecampf, a venit cu detalii de ultimă oră.

Toată lumea îi spune lui Reghe: «Ai grijă că nu ai bani să mai plătești încă un proces, nu are nimeni în România așa ceva». Iar tu care ești amărât, cu datorii pe la toată lumea din fotbal… Reghe nu mai poate să antreneze până nu-i dă banii lui Rotaru. 300.000 și ceva sunt bani mulți pentru Reghecampf în momentul acesta.

Știu că în România, dar și în Europa nu mai are cum să stea până nu plătește banii, pentru că Rotaru a câștigat în instanță”, a declarat Anamaria Prodan la fanatik.ro.

Reclamă

Laurenţiu Reghecampf, dat afară „pe ascuns”

Laurenţiu Reghecampf a fost dat afară „pe ascuns” de la Al-Tai. Antrenorul român în vârstă de 48 de ani trebuie să îşi caute echipă la scurt timp după ce i s-a născut cel de-al patrulea său copil. „Reghe” nu a stat pe bancă la ultimul meci al grupării din Arabia Saudită.

Au fost scene incredibile în meciul dintre Al-Tai şi Al Shabab, din etapa a 27-a. Fără să fi fost demis oficial, Reghecampf a lipsit de la partida care s-a încheiat cu o remiză albă.

Echipa a fost condusă de managerul lui Al-Tai, Abdullah Al-Hammad. În apropierea terenului a stat şi şeicul Zabin Al-Sader, care este vicepreşedinte al clubului. Nemulţumit de ceea ce se întâmpla, acesta a început să dea indicaţii. Imaginile surprinse din tribună sunt unele uluitoare.

Reclamă 4 / 0/3

Laurenţiu Reghecampf ar fi fost demis fără un anunţ oficial. Asociaţia Ligii Profesioniste l-a împiedicat pe asistent să îşi treacă numele pe foaia de meci pentru că nu deţine licenţă PRO„, anunţă un jurnalist din Arabia Saudită.

Al-Tai nu a reuşit să câştige nici fără Laurenţiu Reghecampf şi a ajuns la 4 meciuri la rând fără victorie. Echipa la care Andrei Cordea a fost titular a ajuns pe loc de retrogradare.

Laurenţiu Reghecampf a semnat în luna septembrie cu Al-Tai, echipă care i-a propus un contract spectaculos. 1.200.000 de euro pe an împarte „Reghe” cu colaboratorii săi.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna Vezi toate știrile
Citește și