Închide meniul
VIDEO

Laurenţiu Reghecampf, dat afară „pe ascuns”! Scene incredibile de la ultimul meci al lui Al-Tai. Ce s-a putut întâmpla pe bancă

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 aprilie 2024, 9:48

Laurenţiu Reghecampf, dat afară „pe ascuns! Scene incredibile de la ultimul meci al lui Al-Tai. Ce s-a putut întâmpla pe bancă

Laurenţiu Reghecampf, dat afară "pe ascuns"

Laurenţiu Reghecampf ar fi fost demis de la Al-Tai / Colaj Profimediaimages/Twitter

Laurenţiu Reghecampf a fost dat afară „pe ascuns” de la Al-Tai. Antrenorul român în vârstă de 48 de ani trebuie să îşi caute echipă la scurt timp după ce i s-a născut cel de-al patrulea său copil. „Reghe” nu a stat pe bancă la ultimul meci al grupării din Arabia Saudită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Au fost scene incredibile în meciul dintre Al-Tai şi Al Shabab, din etapa a 27-a. Fără să fi fost demis oficial, Reghecampf a lipsit de la partida care s-a încheiat cu o remiză albă.

Laurenţiu Reghecampf, dat afară „pe ascuns” de la Al-Tai

Echipa a fost condusă de managerul lui Al-Tai, Abdullah Al-Hammad. În apropierea terenului a stat şi şeicul Zabin Al-Sader, care este vicepreşedinte al clubului. Nemulţumit de ceea ce se întâmpla, acesta a început să dea indicaţii. Imaginile surprinse din tribună sunt unele uluitoare.

Laurenţiu Reghecampf ar fi fost demis fără un anunţ oficial. Asociaţia Ligii Profesioniste l-a împiedicat pe asistent să îşi treacă numele pe foaia de meci pentru că nu deţine licenţă PRO„, anunţă un jurnalist din Arabia Saudită.

Reclamă

Al-Tai nu a reuşit să câştige nici fără Laurenţiu Reghecampf şi a ajuns la 4 meciuri la rând fără victorie. Echipa la care Andrei Cordea a fost titular a ajuns pe loc de retrogradare.

Laurenţiu Reghecampf a semnat în luna septembrie cu Al-Tai, echipă care i-a propus un contract spectaculos. 1.200.000 de euro pe an împarte „Reghe” cu colaboratorii săi.

Laurenţiu Reghecampf, meci de coşmar în Arabia Saudită

Pe 2 aprilie, Laurenţiu Reghecampf a avut parte de un meci de coşmar în Arabia Saudită! Al-Tai, echipa pregătită de antrenorul român şi la care evoluează Andrei Cordea şi Marko Dugandzic, a trăit o adevărată deziluzie în meciul din etapa cu numărul 26.

Reclamă 4 / 0/3

Al-Tai a întâlnit pe teren formaţia Al Taawon, care s-a impus cu 3-2, după un gol marcat pe final.

Nu a fost seara românilor în Arabia Saudită. După ce Ciprian Tătăruşanu a primit 8 goluri în meciul dintre Abha şi Al Nassr, Laurenţiu Reghecampf nu a avut nici el o seară mai bună.

Nu a fost seara românilor în Arabia Saudită. După ce Ciprian Tătăruşanu a primit 8 goluri în meciul dintre Abha şi Al Nassr, Laurenţiu Reghecampf nu a avut nici el o seară mai bună.

După un început foarte bun de partidă, în care echipa sa a preluat conducerea după 30 de minute, graţie autogolului lui Andrei Girotto şi a reuşitei lui Marko Dugandzic, Al Shammari a redus din diferenţă în al doilea minut de prelungiri. Echipa lui Reghecampf putea intra la cabine cu un avantaj de două goluri, dar VAR a intervenit şi a anulat reuşita în minutul 45+7.

După pauză, Al Taawon a marcat de două ori, prin Pedro şi Al Kuwaykibi, în minutele 73, respectiv 86, obţinând în cele din urmă victoria.

Marko Dugandzic a jucat 71 de minute, în timp ce Andrei Cordea a fost înlocuit în minutul 85.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut 17:37 Decizia care a „îngropat-o” pe Liverpool! Ce s-a întâmplat de când Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea 16:55 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 29 aprilie 2024 16:48 Iga Swiatek – Sara Sorribes 6-1, 6-0! Liderul mondial, în sferturi la Madrid, după 67 de minute 16:41 Dennis Man a primit verdictul din partea medicilor! Cât va lipsi internaţionalul român Vezi toate știrile
Citește și