Închide meniul

Anamaria Prodan anunţă plecarea lui Cortacero: "Va veni cineva foarte puternic!". În ce condiţii ar fi investit la Dinamo

Antena Sport Publicat: 16 ianuarie 2021, 16:27

Anamaria Prodan anunţă plecarea lui Cortacero: "Va veni cineva foarte puternic!". În ce condiţii ar fi investit la Dinamo

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan anunţă un investitor puternic la Dinamo

  • Dinamo e pe locul 8 în Liga 1
  • "Câinii" sunt la două puncte de play-off

Anamaria Prodan spune că dinamoviştii vor scăpa curând de Pablo Cortacero, pentru că acesta "lucrează la ceva mare". 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan: "Dinamo are nevoie de minim 8-10 milioane de euro"

"Eu cred că Pablo până la urmă o să facă o mișcare și cât de curând. Când un om care are un club de asemenea anvergură pe mână și tace, înseamnă că lucrează la ceva mare. 

Dinamo nu e un club pe care să-l ții cu 100, 300, 500 de mii. Așa, îl luam eu în secunda doi sau Claudiu Florică. Eu nu mă bag pentru că eu știu situația acestui club mai bine ca 90 la sută din populație. 

Reclamă

Eu am văzut situația clubului la zi și mi-am dat seama că nu am cum să susțin la nivelul acesta. Dinamo are nevoie de minim 8-10 milioane de euro pe an pentru a crește și a face performanță”, a spus Anamaria Prodan, în ProSport.

Anamaria Prodan: "Se lucrează la chestia asta. Să vină cineva foarte puternic la Dinamo"

Anamaria Prodan a spus că nu are bani de investit la acest nivel şi că ar prefera să cumpere un club în străinătate, cu unul sau două milioane de euro, şi să nu se lovească de problemele din România. Ea i-a liniştit însă pe fani în privinţa viitorului lui Dinamo.

Reclamă

"Într-un fel sau altul, cu Cortacero sau fără el, clubul ăsta va rezista. Eu cred că va fi cumpărat la un moment dat de cineva care are foarte mulți bani și își permite să bage bani. Știu și aud discuții și se lucrează la chestia asta. Să vină cineva foarte puternic”, a mai spus Anamaria Prodan, în prosport.

Ce planuri are Pablo Cortacero la Dinamo

Pablo Cortacero a declarat recent că are un proiect pe cel puţin trei ani. Spaniolul a anunţat din nou că cinci milioane de euro sunt pe drum. Jucătorii lui Dinamo au dat vina şi pe fostul acţionar, Ionuţ Negoiţă pentru situaţia actuală de la Dinamo.

"E o problemă, o problemă mare. Pentru că, aşa cum ştie toată lumea, el (n.r. – Ionuţ Negoiţă) este cel care a făcut datorii mari. Când a venit Pablo, au apărut probleme şi mai mari, contracte mai mari. 

Reclamă 4 / 0/3

Să fiu sincer, când a venit, nu ştiu, a adus jucători buni, a făcut echipă bună, a venit Mister Contra, totul părea foarte profesionist. Dar după 3 luni vezi cum totul se prăbuşeşte…Nu-mi vine să cred, nu-mi vine să cred. Nu mă aşteptam la asta", a spus Ante Puljic în exclusivitate la Antena Sport.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan
Diverse • 13:01
FOTO
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”