Închide meniul
EXCLUSIV

Anamaria Prodan îl avertizează pe Gigi Becali: „Cum a mişcat, e jale”! Mesaj dur pentru patronul FCSB

Bogdan Stănescu Publicat: 1 februarie 2024, 10:06

Reclamă
Anamaria Prodan îl avertizează pe Gigi Becali: „Cum a mişcat, e jale! Mesaj dur pentru patronul FCSB

Anamaria Prodan îl avertizează pe Gigi Becali: "Cum a mişcat, e jale"! Mesaj dur pentru patronul FCSB

Anamaria Prodan şi Gigi Becali / colaj AntenaSport, Hepta

Anamaria Prodan îl avertizează pe Gigi Becali. Impresara nu se mai află în relaţii bune cu patronul FCSB-ului de la transferul lui Dennis Man la Parma.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neimplicată în transfer, deşi Dennis Man era atunci impresariat de Anamaria Prodan, cunoscuta agentă de jucători l-a acţionat în instanţă pe fotbalistul naţionalei şi a şi câştigat procesul cu acesta.

Anamaria Prodan îl avertizează pe Gigi Becali: „Cum a mişcat, e jale”!

Anamaria Prodan a lăudat, în exclusivitate pentru AntenaSport, noua regulă din fotbalul românesc, de „5+6” (n.r.: automat cinci jucători din echipă să fie formați la nivel național și eligibili pentru selecționatele autohtone) şi, totodată, a transmis că Gigi Becali ar fi plătit numeroase amenzi dacă ar fi declarat despre ea ce a declarat despre Răzvan Burleanu, în situaţia în care ea ar fi condus FRF.

Gigi Becali şi absolut toată lumea trebuie să se supună Federaţiei Române de Fotbal şi, cumva, eu, Anamaria Prodan, un om foarte realist, dacă eram în locul lui Burleanu, nici măcar nu mai existau pe firmament. Atâtea amenzi trebuiau să plătească toţi încât se gândeau de miliarde de ori înainte dacă mai deschid gura sau nu.

E vorba de respect, este preşedintele Federaţiei, este de departe mult peste toţi ca inteligentă, ca meserie, ca management, ca absolut orice. Repet, spun asta în condiţiile în care nu am niciun fel de prietenie (n.r.: cu Răzvan Burleanu). Şi ştiţi că sunt un om vehement atunci când ceva nu merge.

Reclamă

Eu ca agent, ca manager, când mă gândesc că cei mici nu au niciun viitor în fotbalul românesc… Mă gândeam până acum cum să fac, la 16 ani, să îi scot din România, să plece, că nu există viitor, astăzi, cumva, se renaşte fotbalul românesc.

„Eu reprezint jucătorul, nu clubul sau pe Gigi Becali”

Acum am foarte mulţi jucători pe care nu o să-i mai ştie nimeni pentru că am realizat că realitatea şi hate-ul, care a ajuns o meserie în România, au făcut ca eu şi jucătorii să avem de suferit. Şi atunci este relaţia mea cu jucătorii mei, pentru că eu reprezint jucătorul, şi nu clubul, sau pe Gigi sau pe alt patron din fotbalul românesc.

Acum e mai periculos pentru că până acum eram prietenă cu toţi şi am încercat să îi ajut pe toţi. De acum, cum a mişcat unul şi cum a greşit faţă de jucătorii mei, este jale”.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a comentat schimbarea majoră anunțată de Răzvan Burleanu. Verdictul patronului: „Dacă aveam talente, erau la mine”

Gigi Becali a comentat schimbarea majoră anunțată de Răzvan Burleanu. Patronul celor de la FCSB a vorbit despre noua regulă din fotbalul românesc, anunțată de către președintele Federației Române de Fotbal.

Președintele FRF a anunțat faptul că a fost aprobată „regula 5+6”. Concret, din sezonul viitor, echipele vor fi nevoite să aibă pe teren cel puțin 5 jucători formați la nivel național. Această regulă se aplică pentru cluburile care evoluează în Liga 1 și Liga a 2-a.

Gigi Becali a recunoscut faptul că este de acord cu regula anunțată de Răzvan Burleanu, mai ales pentru că aceasta nu este una obligatorie. Totodată, patronul de la FCSB este de părere că fotbalul românesc poate fi ajutat de această regulă.

Totuși, latifundiarul din Pipera a menționat faptul că problema fotbalului nostru este faptul că, în opinia sa, România nu are jucători talentați.

„E normal să ia măsurile pe care le vor, dar să nu le impună”

„Tot ce fac ei și nu impun… Este normal să ia toate măsurile pe care le vor ei, dar să nu le impună. E normal, pentru că Federația dă banii. Păi, dacă ei dau banii, ei pun condiția. Așa e normal.

După părerea mea, e foarte bine că fac așa. Foarte bine, faceți tot ce vreți, numai nu impuneți la societățile comerciale. Voi impuneți doar regulile de joc, cât să intre, cât să joace, arbitraj, câți metri are, cum e golul, cum e ofsaidul.

Eu cred că regula poate să ajute fotbalul românesc. Știi ce-l ajută pe fotbalul românesc? Dumnezeu să dea talente. Noi n-am avut talente în ultimul timp, de aia nu avem fotbal. Dacă aveam talente, erau la mine, că le cumpăram eu. Există vreun talent care care nu a fost cumpărat de mine? Nu avem talente. Dacă nu sunt talente, ce fotbal vrei să faci? Dacă dă Dumnezeu să se nască ceva talente, o să fie fotbal”, a spus Gigi Becali, potrivit playsport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 LIVE VIDEOCalificările pentru Marele Premiu de Formula 1 de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și