Închide meniul

Gigi Becali a comentat schimbarea majoră anunțată de Răzvan Burleanu. Verdictul patronului: „Dacă aveam talente, erau la mine”

Alex Ioniță Publicat: 31 ianuarie 2024, 14:21

Reclamă
Gigi Becali a comentat schimbarea majoră anunțată de Răzvan Burleanu. Verdictul patronului: Dacă aveam talente, erau la mine”

Dorinţa lui Gigi Becali după scandalul uriaş de la Rapid

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă - Hepta

Gigi Becali a comentat schimbarea majoră anunțată de Răzvan Burleanu. Patronul celor de la FCSB a vorbit despre noua regulă din fotbalul românesc, anunțată de către președintele Federației Române de Fotbal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Președintele FRF a anunțat faptul că a fost aprobată „regula 5+6”. Concret, din sezonul viitor, echipele vor fi nevoite să aibă pe teren cel puțin 5 jucători formați la nivel național. Această regulă se aplică pentru cluburile care evoluează în Liga 1 și Liga a 2-a.

Gigi Becali a comentat schimbarea majoră anunțată de Răzvan Burleanu. Patronul, de acord cu decizia Federației

Gigi Becali a recunoscut faptul că este de acord cu regula anunțată de Răzvan Burleanu, mai ales pentru că aceasta nu este una obligatorie. Totodată, patronul de la FCSB este de părere că fotbalul românesc poate fi ajutat de această regulă.

Totuși, latifundiarul din Pipera a menționat faptul că problema fotbalului nostru este faptul că, în opinia sa, România nu are jucători talentați.

„Tot ce fac ei și nu impun… Este normal să ia toate măsurile pe care le vor ei, dar să nu le impună. E normal, pentru că Federația dă banii. Păi, dacă ei dau banii, ei pun condiția. Așa e normal.

Reclamă

După părerea mea, e foarte bine că fac așa. Foarte bine, faceți tot ce vreți, numai nu impuneți la societățile comerciale. Voi impuneți doar regulile de joc, cât să intre, cât să joace, arbitraj, câți metri are, cum e golul, cum e ofsaidul.

Eu cred că regula poate să ajute fotbalul românesc. Știi ce-l ajută pe fotbalul românesc? Dumnezeu să dea talente. Noi n-am avut talente în ultimul timp, de aia nu avem fotbal. Dacă aveam talente, erau la mine, că le cumpăram eu. Există vreun talent care care nu a fost cumpărat de mine? Nu avem talente. Dacă nu sunt talente, ce fotbal vrei să faci? Dacă dă Dumnezeu să se nască ceva talente, o să fie fotbal”. a spus Gigi Becali, potrivit playsport.ro.

Gigi Becali nu stă la discuţii nici cu noile achiziţii de la FCSB

Gigi Becali nu stă la discuţii nici cu noile achiziţii de la FCSB. Baba Alhassan nu l-a convins în meciul din Bănie dintre Universitatea Craiova şi FCSB (0-3).

Reclamă 4 / 0/3

„Întreabă-mă după 5-6 meciuri şi îţi spun. N-ai văzut? Mi-a plăcut foarte mult de Baba Alhasan la primul meci. Aseară nu mi-a mai plăcut de el. Eu imediat îi văd. Pe mine nu mă păcăleşti.

Miculescu nu înseamnă că dacă a dat un gol, gata. El a pierdut o minge în margine şi nu îmi convine. Poţi să pierzi mingea când dai o pasă greşit, dar dacă o ţii la picior şi ţi-o ia adversarul, la revedere!

Ai terminat-o! Driblezi şi nu ţi-a ieşit driblingul, asta e. Dar dacă îţi ia mingea, nu mai joci la mine. La fel şi la Ovidiu Popescu. Bă, dormi? Du-te şi dormi acasă la tine, nu la fotbal.

La mine, joci rapid şi nu pierzi mingea. Astea-s două lucruri esenţiale la mine. Se întâmplă să dai pas greşit. Dar dacă ţii mingea, la revedere. Cum să pierzi mingea în tuşă?

Pasează, nu vezi că toţi coechipierii tăi fac asta? De ce o ţii? Pasează. Dacă ai de dat pasă şi nu dai şi o pierzi, vai de capul tău. De ce o ţii? Dacă te bazezi pe tine, driblează”, a spus Becali, citat de fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti Vezi toate știrile
Citește și