Închide meniul

Anamaria Prodan l-a distrus pe Victor Becali. „10 ani a stat sub pat sau în celulă”. Atac fără precedent al soției lui Laurențiu Reghecampf

Antena Sport Publicat: 18 februarie 2022, 11:17 / Actualizat: 18 februarie 2022, 17:08

Anamaria Prodan l-a distrus pe Victor Becali. „10 ani a stat sub pat sau în celulă. Atac fără precedent al soției lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan, atac dur la adresa lui Victor Becali

Instagram Anamaria Prodan

  • Anamaria Prodan, atac devastator la Victor Becali
  • Reacție dură a soției lui Laurențiu Reghecampf

Cei doi sunt „la cuțite” încă din momentul transferului lui Dennis Man de la FCSB la Parma. Atacantul român a rupt unilateral contractul cu Anamaria Prodan, iar de actele au fost întocmite de firma lui Victor și Giovanni Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, atac fără precedent la Victor Becali

Anamaria Prodan a răbufnit când a văzut declarațiile vărului lui Gigi Becali. Și-a făcut praf rivalul din afaceri și i-a amintit de perioada petrecută după gratii.

Victor Becali a prins grai! Offf! 10 ani a stat sub pat sau în celulă! Îi e dor poate. I-a plăcut, am înțeles de la câțiva care îl știu din închisoare. Nu voia pachet. Voia doar cremă. Să fie pielea fină. Îi recomand să-si vadă de bătrânețea lui că, dacă îi vin avocații pe cap, vinde și ultima proprietate pe care o mai are să-mi plătească daune și doarme după unde poate și cu cine poate ! Câinii latră, padrina trece … peste toți!„, a declarat Anamaria Prodan pentru click.ro.

Reclamă

Victor Becali se amuzase în momentul în care a văzut cum și-a făcut Anamaria Prodan apariția în imaginea de după oficializarea transferului lui Nicolae Stanciu de la Slavia Praga la Wuhan.

Citește și: Serena Williams s-a pozat în costum de baie, la 40 de ani. Cum arată celebra jucătoare de tenis în pictorialul îndrăzneț

Reclamă

Victor Becali, ironii la adresa Anamariei Prodan: „Sunt oameni care trăiesc pentru poze”

Nu m-am gândit, dar știți că pe timpul nostru nu prea era tehnologia așa avansată. Eu când am spus că sunt unii oameni care trăiesc pentru poze, m-au cam luat la mișto niște colegi de-ai dumneavostră din presă.

Cum spuneați dumneavoastră de Chivu, de Mutu, de Popescu, de Hagi, de Petrescu de toată generația asta, mai că trebuia să stau și în cantonament, că în rest eram tot timpul cu ei.

N-am prea făcut poze cu ei, doar la birou sau cu tricoul, chestii de genul acesta, dar să stau toată ziua să postez pe Instagram sau pe Facebook sau pe știu eu ce… Sunt oameni care trăiesc pentru chestia asta și le place să facă chestia asta, dar măcar dacă pozele erau reale”, a spus Victor Becali, zilele trecute.

Reclamă 4 / 0/3

Anamaria Prodan și-a dorit foarte mult să fie în China la prezentarea lui Nicolae Stanciu la noul club. Atât de mult încât a editat o imagine în care apare și ea alături de Stanciu și ceilalți agenți, chiar dacă nu a fost de față.

Mult succes Nicolae Stanciu la Wuhan”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram, folosind o poză în care imaginea ei a fost adăugată. Inițial, cei de la SPOCS, firma cu care lucrează Ana, au postat o poză în care aceasta nu era prezentă.

Citește și:

Nicolae Stanciu, prezentat la Wuhan: ”Sper să facem multe lucruri minunate!”

Nicolae Stanciu a fost prezentat la Wuhan. Internaționalul român le-a vorbit fanilor în chineză. ”Sper să facem multe lucruri minunate!”, a transmis mijlocașul.

Stanciu va juca trei ani la nou-promovată, perioadă în care se va îmbogăți. Internaționalul român va încasa un salariu anual de 2.5 milioane de euro, sumă la care se adaugă și bonusuri de performanță. 500.000 de euro va primi dacă Wuhan câștigă titlul! Cehii care au renunțat la Stanciu primesc 4 milioane de euro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (acum, în AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
Vezi toate știrile
Pe același subiect
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan
Diverse • 28 mart., 13:01
FOTO
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Ce a putut spune Bebeto când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Diverse • 27 mart., 9:02
FOTO
Ce a putut spune Bebeto, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Anamariei Prodan, când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Stanciu, Ianis Hagi, Coman şi ceilalţi tricolori s-au antrenat în baza celor de la Real Madrid. Imagini fabuloase
AntenaPLAY • 25 mart., 22:26
FOTO
Stanciu, Ianis Hagi, Coman şi ceilalţi tricolori s-au antrenat în baza celor de la Real Madrid. Imagini fabuloase
„Au o vârstă!” Victor Becali, verdict sincer despre implicarea lui Mircea Lucescu și Ion Țiriac la Dinamo
Liga 1 • 25 mart., 12:48
„Au o vârstă!” Victor Becali, verdict sincer despre implicarea lui Mircea Lucescu și Ion Țiriac la Dinamo
Sfat important pentru Edi Iordănescu, înainte de România - Columbia
AntenaPLAY • 25 mart., 7:58
„E cel mai bun atacant” Sfat important pentru Edi Iordănescu înainte de România – Columbia (marţi, 21:30, Antena 1 și AntenaPLAY)