Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan şi Gabi Tamaş, schimb spectaculos de mesaje: „Pur şi simplu cel mai bun!” / „Te iubesc”

Reclamă

Publicat: 28 octombrie 2023, 12:51

Anamaria Prodan şi Gabi Tamaş, schimb spectaculos de mesaje: „Pur şi simplu cel mai bun!” / „Te iubesc”

Anamaria Prodan şi Gabi Tamaş, schimb spectaculos de mesaje

Gabi Tamaş, alături de Anamaria Prodan şi de soţia lui / Colaj Instagram

Anamaria Prodan şi Gabi Tamaş au avut un schimb spectaculos de mesaje. Totul după ce fundaşul român şi-a anunţat retragerea din fotbal, cu două săptămâni înainte să împlinească 40 de ani. Agentul de jucători a avut o reacţie memorabilă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tamaş a decis să nu mai aştepte până în ianuarie şi să îşi încheie cariera. „Cu toate că mă simt foarte bine, am decis că psihic nu mai pot. Fizic aş putea să mai joc 5-6 ani”, a precizat cel care a adunat 67 de selecţii la naţionala României.

Anamaria Prodan şi Gabi Tamaş, schimb spectaculos de mesaje

„Pur şi simplu cel mai bun, ATÂT … fara multe cuvinte … U ARE THE ONE (n.r. eşti unicul)! Ca manager al tău am avut parte de atât de multă bucurie, mândrie și împliniri încât nu am cuvinte să-ţi mulţumesc! Ca prieten nici nu există cuvinte în dicționar să-ţi mulţumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine!„, a scris Anamaria Prodan pe contul ei de Instagram.

Reacţia lui Gabi Tamaş nu s-a lăsat mult aşteptată. „Te iubesc!„, i-a scris fostul jucător al lui Dinamo şi FCSB.

În momentul în care a anunţat că a jucat ultimul său meci, Gabi Tamaş a ţinut să îi mulţumească familiei şi în special soţiei lui (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Reclamă

În primul rând, aş vrea să îi mulţumesc tatălui meu, care m-a dus la fotbal când eram mic. Uite că am ajuns să joc până la aproape 40 de ani. Cu toate că mă simt foarte bine, am decis că psihic nu mai pot. Fizic aş putea să mai joc 5-6 ani. Dar eu fiind un rebel, sunt şi un băiat emotiv şi pun totul la suflet. Când ajungi la o vârstă şi într-o perioadă a vieţii te duci acasă şi te gândeşti ce nu ai făcut bine, datorită fotbalului… atunci e greu să mai continui

Vreau să îi mulţumesc şi mamei mele şi soţiei, că a înghiţit foarte multe. Nimeni nu e perfect. La câte prostioare am făcut. Îi spun şi fiicei mele să se mândrească cu tatăl ei… nu ştiu dacă în viitor va mai fi un jucător care să bifeze atâtea echipe„, a declarat Gabi Tamaş la conferinţa de presă.

Ce va face Gabi Tamaş, după retragerea din fotbal

Tamaş îşi doreşte să devină antrenor cu acte în regulă, dar să îşi deschidă şi o academie de fotbal.

Reclamă 4 / 0/3

Am şi alte planuri pe viitor şi nu puteam să le fac pe ambele. Vreau să continui şi şcoala de antrenori, şi tot ceea ce depinde de managementul fotbalistic, ca să le am şi după aia să decid. Am intrat şi într-un proiect care este global. Veţi auzi mai multe de el zilele care urmează. Care va ajuta foarte mult sportul şi oamenii care consumă calorii. Mai multe nu pot să vă spun. Voi înfiinţa şi o academie… şi ăsta e visul meu. Voi ajuta toţi copiii să aibă ce nu am avut eu când aveam mic, adică toate condiţiile.

Dacă va fi bine, fără bani, dacă nu, cu puţini bani. Nu putem să jecmănim lumea pentru că ştim foarte bine ce situaţie financiară este în ţară„, a declarat Gabi Tamaş la conferinţa de presă.

Ovidiu Burcă a anunţat deja că ia în calcul să îl ia în staff-ul său, la Dinamo.

Gabi Tamaş a evoluat la FCSB în două perioade, ianuarie – august 2015, şi februarie 2016 – iulie 2017. A câştigat un titlu, o Cupă a României şi după Cupe ale Ligii. Tamaş are trei trofee şi în tricoul lui Dinamo. A câştigat două Cupe ale României (2003, 2005) şi o Supercupă (2005). A mai jucat pentru FC Braşov, Rapid, Galatasaray, Spartak Moscova, Celta Vigo, Auxerre, WBA, CFR Cluj, Docaster, Watford, Cardiff, Hapoel Haifa, Astra, U Cluj, FC Voluntari şi Petrolul.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
Vezi toate știrile
Citește și