Închide meniul
EXCLUSIV

Andrei Prepeliță și-a dezvăluit dorința supremă: „Visam să ajung la Real Madrid!”. Meciul FCSB – Ajax îi rămâne în minte: „Cel mai tare!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 11 noiembrie 2022, 11:13

Andrei Prepeliță și-a dezvăluit dorința supremă: „Visam să ajung la Real Madrid!. Meciul FCSB – Ajax îi rămâne în minte: „Cel mai tare!

Andrei Prepeliță a aruncat o privire asupra carierei sale de jucător

Andrei Prepeliță a aruncat o privire asupra carierei sale de jucător / Profimedia

Andrei Prepeliță și-a dezvăluit dorința supremă pe care a avut-o în cariera de jucător. Fostul mijlocaș a visat să îmbrace într-o bună zi tricoul lui Real Madrid. Chiar dacă n-a reușit să bifeze acest transfer extraordinar, Prepeliță este mulțumit cu performanțele atinse de-a lungul carierei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Triplul campion al României cu FCSB, dorit în prezent de Gigi Becali pe banca roș-albaștrilor, își amintește cu plăcere meciurile jucate în cupele europene, în frunte cu celebra partidă cu Ajax, de pe Arena Națională.

Andrei Prepeliță și-a dezvăluit dorința supremă: „Visam să ajung la Real Madrid!”

Andrei Prepeliță nu va uita vreodată meciul cu Ajax, din „16-imile” Europa League, când FCSB a reușit o remontada incredibilă și s-a calificat la loviturile de departajare.

„(N.r. – Visai să ajungi la Real Madrid?) La începutul carierei, da. După aceea, realist așa, știam că e greu să ajungă la o echipă de talia asta.

Eu sunt mulțumit. Am avut meciuri în Champions League, am jucat de două ori în grupe, și cu Steaua (n.r. – FCSB) și cu Rostov. (N.r. – Cel mai tare meci din carieră?) Meciul cu Ajax, pentru că am întors rezultatul”, a spus Andrei Prepeliță, în emisiunea AS.ro LIVE, moderată de Dan Pavel.

Reclamă

Unirea Slobozia, FC Argeș, Craiova, FCSB, Ludogorets, Rostov și Concordia Chiajna sunt echipele pentru care a jucat Andrei Prepeliță în carieră.

Fostul mijlocaș a cucerit 7 trofee: 6 cu FCSB și unul cu Ludogorets. Andrei Prepeliță a devenit de 3 ori campion în Liga 1, în 2013, 2014 și 2015.

Andrei Prepeliță a anunțat că încă nu a fost contactat de FCSB, deși Gigi Becali a precizat că se gândește să-l aducă la cârma roș-albaștrilor. Triplul campion al României cu FCSB, ca jucător, a lăsat de înțeles că așteaptă să primească o nouă oportunitate de a antrena în Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

Andrei Prepeliță, anunț clar despre posibilitatea să ajungă la FCSB!

Andrei Prepeliță a făcut un anunț clar despre posibilitatea să ajungă la FCSB. Antrenorul de 36 de ani a dezvăluit că se află în așteptarea unei noi oferte, după despărțirea de FC Argeș. Prepeliță spune că, momentan, n-a fost contactat de Gigi Becali pentru o viitore experiență pe banca vicecampioanei României.

Prepeliță a fost întrebat și despre „lupta” cu Laurențiu Reghecampf, celălalt favorit să preia FCSB după despărțirea de Nicolae Dică.

„Am văzut și eu declarația domnului Becali, dar mai mult de atât nu am discutat cu nimeni. Doar ce a apărut în presă. Nu am discutat deloc. Nu vreau să dezvolt foarte mult, pentru că nu am discutat nimeni și nu cred că e corect.

Nici vorbă, nu mă autopropun acolo, cine mă cunoaște și îmi știe caracterul știe că nu voi face niciodată așa ceva. Ei momentan au un antrenor interimar, pe Pinti (n.r. – Mihai Pintilii), care mi-e prieten și fost coleg. Au avut o prestație foarte bună cu Rapid și mai departe ei trebuie să decidă cine va fi potrivit pentru club. Vom vedea.

(N.r. – Tu și Laurențiu Reghecamf, pe lista scurtă de la FCSB) Nu pot să comentez speculațiile presei. Deocamdată, ce pot să spun concret e că nu am avut vreo discuție cu Gigi Becali, nici cu MM. Vom vedea ce va fi. Eu sunt antrenor liber la momentul ăsta, am încetat contractul cu FC Argeș, și e prima mea perioadă în care aștept.

Am avut continuitate în acești doi ani, acum a venit acest moment. Doi ani buni în care am acumulat foarte multă experiență și vom vedea ce va fi în viitor”, la AS.ro LIVE.

 

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:20 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni Vezi toate știrile
Citește și