Închide meniul

Andres Iniesta, copleşit de emoţii la conferinţa de retragere: „Lacrimile unui om care şi-a îndeplinit visurile!”

Viviana Moraru Publicat: 8 octombrie 2024, 14:26

Reclamă
Andres Iniesta, copleşit de emoţii la conferinţa de retragere: „Lacrimile unui om care şi-a îndeplinit visurile!

Andres Iniesta, copleşit de emoţii la conferinţa de retragere

Andres Iniesta, la conferinţa de retragere/ Profimedia

Andres Iniesta a fost copleşit de emoţii, la conferinţa de retragere. Fostul star al Barcelonei a început să plângă pe scenă, în aplauzele celor prezenţi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andres Iniesta a decis să se retragă din fotbal, la vârsta de 40 de ani. Ibericul a pus capăt unei cariere impresionante, în care a reuşit să câştige, printre altele, patru trofee Champions League, două trofee EURO şi o Cupă Mondială.

Andres Iniesta, copleşit de emoţii la conferinţa de retragere

Andres Iniesta a fost vizibil emoţionat, la conferinţa de presă susţinută astăzi. Fostul mijlocaş al Barcelonei şi al naţionalei Spaniei a transmis însă că lacrimile sale nu sunt de tristeţe, ci sunt ale unui om care a reuşit să-şi îndeplinească toate visurile.

Totodată, Iniesta a dezvăluit că îşi doreşte să devină antrenor, după ce a agăţat ghetele în cui. Acesta a început deja cursurile şi speră să obţină rezultate mari şi de pe bancă.

„Nu m-am gândit că ziua asta va veni. Nu sunt lacrimi de tristeţe, sunt lacrimile cuiva care a reuşit să-şi îndeplinească visurile. Sunt lacrimile băiatului din Fuentealvilla care avea un vis, să devină fotbalist, şi a reuşit asta, după multă muncă.

Reclamă
Reclamă

Fotbalul s-a terminat în acest moment pentru mine, dar voi continua cumva. Nu pot sta departe de fotbal, a reprezentat totul în viaţa mea şi va continua să fie aşa. Lucrăm deja la diferite proiecte. Am motivaţia de a continua să mă antrenez. Am început şi cursurile de antrenor. Sper să fac o treabă bună, dar nu alergând după minge, ci stând de partea cealaltă.

Dacă aş putea să rezum totul la un cuvânt acela ar fi mândrie. Mândru că am luptat până în ultima zi. Restul e istorie: titluri, înfrângeri, momente dificile…dar mândrie, pentru că nu am renunţat niciodată, şi asta mă face fericit.

E păcat, pentru că mi-aş fi dorit să joc până la 90 de ani, dar într-un final mi-am îndeplinit visul de a fi fotbalist”, a declarat Andres Iniesta, conform marca.com.

Reclamă

Lionel Messi a reacționat, după ce Andres Iniesta și-a anunțat retragerea din fotbal

Lionel Messi a reacționat, după ce Andres Iniesta și-a anunțat retragerea din fotbal. Superstarul de la Inter Miami a transmis un mesaj superb, pentru fostul coleg de la FC Barcelona.

La Barcelona, Lionel Messi și Andres Iniesta au fost colegi în perioada 2005-2018.

„Unul dintre coechipierii cu cea mai mare magie și unul dintre cei cu care mi-a plăcut cel mai mult să joc. Balonului îi va fi dor de tine, la fel și nouă.

Îți doresc totdeauna binele, ești un fenomen”, a spus Lionel Messi, citat de Fabrizio Romano.

Iniesta a atins cea mai mare cotă de piață în anul 2013. La momentul respectiv valora suma de 70 de milioane de euro.

Reclamă

Va scoate Marius Şumudică echipa din criză?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:55

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 10 octombrie

16:48

„Mergem până în pânzele albe!” Dan Şucu l-a băgat în şedinţă pe Marius Şumudică după înfrângerea de la Botoşani

16:44

Adrian Mazilu a fost operat! Mesajul fostului jucător al Farului

15:43

EXCLUSIVCristina Neagu a dat cărţile pe faţă despre scandalul banilor publici: „Eu am semnat un contract”

15:29

Noi probleme pentru Dinamo! Poliția a deschis un dosar penal. Sunt investigate infracțiuni de delapidare și înșelăciune

15:01

Naționala Angliei, fără jucători de la Manchester United pentru acțiunea din luna octombrie! Nu s-a mai întâmplat din 1976

1 FotoFlorinel Coman şi Ioana Timofeciuc se cunună religios! Soţia vedetei de la Al Gharafa a anunţat când va avea loc evenimentul 2 Răzvan Lucescu l-a anunţat pe Ivan Savvidis că e dispus să plece de la PAOK: „Dacă cineva nu este mulţumit, îmi fac bagajele” 3 Cine a răsturnat carul la Red Bull? Analiza lui Adrian Georgescu 4 FotoDiana Şucu, postare emoţionantă după ce a aniversat 17 ani de la cununia religioasă cu Dan Şucu! 5 FotoCum a putut să reacţioneze antrenorul lui Rangers, după ce Ianis Hagi a fost eliminat! Gestul făcut pe stadion de Clement 6 Ianis Hagi, eliminat la revenirea în prima echipă a lui Rangers! Cum au reacţionat fanii după pasa de gol
Citește și