Închide meniul
Foto

Antrenorul de la Corvinul Hunedoara ia lecții de la Carlo Ancelotti! Imagini senzaționale din vestiarul lui Real Madrid

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 17 decembrie 2023, 16:52

Antrenorul de la Corvinul Hunedoara ia lecții de la Carlo Ancelotti! Imagini senzaționale din vestiarul lui Real Madrid

Antrenorul de la Corvinul Hunedoara s-a dus să lecții de la Carlo Ancelotti

Carlo Ancelotti și Florin Maxim / Facebook Corvinul Hunedoara

Antrenorul de la Corvinul Hunedoara s-a dus să lecții de la Carlo Ancelotti. Tehnicianul s-a dus la Madrid pentru a se întâlni cu antrenorul italian al celor de la Real.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este vorba despre Florin Maxim, care este, așa cum a fost notat anterior antrenorul echipei Corvinul Hunedoara, revelația sezonului din Liga a 2-a, care se află aproape de primul loc, chiar dacă a urcat în eșalonul secund în acest sezon și nu are drept de promovare!

Antrenorul de la Corvinul Hunedoara s-a dus să lecții de la Carlo Ancelotti. Florin Maxim, în vestiarul lui Real Madrid

Oficialii echipei din Hunedoara au postat, pe rețelele de socializare, o serie de fotografii din vestiarul lui Real Madrid. Acolo, antrenorul de la Corvinul, Florin Maxim, dar și preparatorul fizic al grupării, au făcut poze alături de tehnicianul Carlo Ancelotti, care pregătește îi pregătește în prezent pe „Los Blancos”. (VEZI IMAGINI SENZAȚIONALE ÎN GALERIA FOTO)

Pe lângă aceste fotografii, cei de la Corvinul Hunedoara au postat și un mesaj, în care a fost explcat motivul acestei uluitoare deplasări.

„Cu toţii suntem de acord că staff-ul nostru şi jucătorii noştri trebuie să se bucure de vacanţă, mai ales în condiţiile în care 2023 a fost un an la înălţime!

Reclamă

În aceste condiţii, suntem mândri să aflăm că antrenorul nostru principal, Florin Maxim, şi preparatorul fizic, Cătălin Ojiga, iau parte, în aceste zile, la antrenamentele celor de la Real Madrid C.F., alături de unul dintre cei mai mari tehnicieni din istoria fotbalului, Carlo Ancelotti, cu care s-au întreţinut înaintea unei sesiuni de pregătire! Hala… Corvinul y nada más!”, au notat oficialii echipei din Hunedoara, pe pagina de Facebook a clubului.

Florin Maxim este, în momentul de față, unul dintre cei mai de succes antrenori români, pe plan intern. Chiar dacă echipa pe care o pregătește joacă în Liga a 2-a, performanțele reușite de acesta rămân impresionante.

Corvinul Hunedoara, echipă nou promovată în eșalonul secund, ocupă acum locul al 2-lea, cu 33 de puncte, la o singură lungime de liderul Șelimbăr. Totuși, echipa din Hunedoara nu are drept de promovare în Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

Corvinul Hunedoara a obținut o victorie imensă în Cupa României, în luna octombrie

Corvinul Hunedoara – Sepsi 1-0! Duelul de pe arena „Michael Klein” a contat pentru etapa a 2-a a Cupei României!

Covăsnenii, antrenați la acea vreme de Liviu Ciobotariu au cedat, în fața divizionarei secunde Corvinul Hunedoara, cu scorul de 0-1. „Echipa de sub furnale” a reușit astfel să obțină al doilea succes în cadrul competiției și ocupă primul loc în Grupa A.

Singurul gol al meciului a fost marcat de Manolache, în minutul 57. Câștigătoarea cupei din sezonul trecut nu a reușit să revină, iar scorul înregistrat în prima jumătate a reprizei secunde a rămas neschimbat, până la finalul duelului.

Cum au arătat echipele de start în Corvinul – Sepsi 1-0:

Corvinul: Lefter – Lică, Iacob, Manolache, Velisar – Neacșa, Chindriș, Hrezdac – Bradu, Coman, Lupu; Antrenor: Florin Maxim

Sepsi: Niczuly – Gheorghe, Bălașa, Ninaj, Ștefan – Renta, Rodriguez – Aganovic, Matei, Ștefănescu – Safranko; Antrenor: Liviu Ciobotariu

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
Vezi toate știrile
Citește și