Închide meniul

Corvinul Hunedoara – Sepsi 1-0! Surpriză uriașă în Cupa României

Alex Ioniță Publicat: 31 octombrie 2023, 17:50 / Actualizat: 31 octombrie 2023, 21:07

Reclamă
Corvinul Hunedoara – Sepsi 1-0! Surpriză uriașă în Cupa României

Corvinul Hunedoara - Sepsi 1-0

Sepsi a încheiat scurta serie a rezultatelor pozitive / Profimedia

Corvinul Hunedoara – Sepsi 1-0! Duelul de pe arena „Michael Klein” a contat pentru etapa a 2-a a Cupei României!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Covăsnenii lui Liviu Ciobotariu au cedat, astăzi, în fața divizionarei secunde Corvinul Hunedoara, cu scorul de 0-1. „Echipa de sub furnale” a reușit astfel să obțină al doilea succes în cadrul competiției și ocupă primul loc în Grupa A.

Corvinul Hunedoara – Sepsi 1-0! Liviu Ciobotariu, învins de o nou promovată din Liga a 2-a

Singurul gol al meciului a fost marcat de Manolache, în minutul 57. Câștigătoarea cupei din sezonul trecut nu a reușit să revină, iar scorul înregistrat în prima jumătate a reprizei secunde a rămas neschimbat, până la finalul duelului.

Astfel, Sepsi nu a reușit să își continuie seria de rezultate pozitive, după ce, după o lungă perioadă de rezultate slabe, a reușit să le învingă pe FC Botoșani (5-2) și pe FC Voluntari (2-0).

Formația care a învins-o pe deținătoarea Cupei României a promovat, în sezonul trecut, în eșalonul secund al fotbalului românesc. În momentul de față, Corvinul Hunedoara este pe locul al 3-lea în Liga a 2-a, cu 21 de puncte, dar nu are drept de promovare în primul eșalon al fotbalului românesc.

Reclamă

De cealaltă parte, trupa lui Liviu Ciobotariu este pe poziția a 9-a în Liga 1, cu 18 puncte după cele 14 etape disputate, până în momentul de față.

Cum au arătat echipele de start în Corvinul – Sepsi 1-0:

Corvinul: Lefter – Lică, Iacob, Manolache, Velisar – Neacșa, Chindriș, Hrezdac – Bradu, Coman, Lupu; Antrenor: Florin Maxim

Reclamă 4 / 0/3

Sepsi: Niczuly – Gheorghe, Bălașa, Ninaj, Ștefan – Renta, Rodriguez – Aganovic, Matei, Ștefănescu – Safranko; Antrenor: Liviu Ciobotariu

Voluntari – Sepsi 0-2, ultimul succes al covăsnenilor

Voluntari – Sepsi 0-2. Covăsnenii au obţinut a doua victorie la rând, în Liga 1, după cea cu FC Botoşani. La meciul respetiv, Sepsi a învins-o cu 5-2 acasă pe FC Botoşani, în timp ce, în aceași etapă Voluntari a făcut 0-0 în deplasare cu FCSB.

Înainte de acest meci, Sepsi se afla pe locul 10 în campionat, cu 15 puncte obţinute în 13 etape, în timp ce FC Voluntari era pe locul 13, cu 13 puncte obţinute în tot atâtea etape.

Totuși, chiar dacă în campionat echipa patronată de Laszlo Dioszegi s-a redresat, evoluția slabă din partida cu Corvinul Hunedoara a diminuat drastic șansele ca echipa din Covasna să poată să își apere trofeul cucerit în sezonul trecut.

În stagiunea precedentă, Sepsi a câștigat Cupa României după o finală înpotriva celor de la U Cluj. De asemenea, trupa pregătită în prezent de Liviu Ciobotariu și-a adjudecat și Supercupa, după ce au câștigat finala cu Farul Constanța, campioana României din sezonul trecut.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 22:51 LIVE TEXTCFR Cluj – Rapid 3-2. Burmaz, gol fabulos din lovitură liberă! Otele și Bîrligea, spectacol la debutul lui Dan Petrescu 22:40 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami e ACUM, pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” 21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile 20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța Vezi toate știrile
Citește și