Închide meniul

Anunţ de ultimă oră din Arabia Saudită! Răzvan Lucescu ar fi fost dat afară de Al Hilal. Românul a fost băgat în şedinţă de şefi după ce a fost învins în minutul 90+7

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 februarie 2021, 18:50

Anunţ de ultimă oră din Arabia Saudită! Răzvan Lucescu ar fi fost dat afară de Al Hilal. Românul a fost băgat în şedinţă de şefi după ce a fost învins în minutul 90+7

Sputnik / Alexey Filippov via Hepta

Răzvan Lucescu, învins în minutul 97, în meciul Al Hilal-Abha 2-3

UPDATE: Răzvan Lucescu a fost demis de la Al Hilal, potrivit informaţiilor din presa saudită. Goal a făcut anunţul. 70 de meciuri a pregătit-o Lucescu pe Al Hilal. El a obţinut 45 de victorii şi a pierdut de doar 9 ori. Antrenorul român şi-a trecut în palmares Liga Campionilor Asiei, Liga din Arabia Saudită şi Cupa Regelui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

UPDATE: Răzvan Lucescu nu a plecat alături de echipă de la stadion, după eşecul de astăzi, suferit de Al Hilal contra lui Abha. Antrenorul român a rămas la vestiare pentru o şedinţă cu conducătorii echipei, scrie presa din Arabia Saudită.

Ştirea iniţială

Răzvan Lucescu este tot mai aproape de o despărţire de Al Hilal. Astăzi, a fost învins dramatic, pe propriul teren.

Reclamă

Răzvan Lucescu: "Acesta este preţul pe care îl primești după un sezon de succes"

Abha, o echipă de la mijlocul clasamentului s-a impus cu 3-2, după ce a marcat golul decisiv în al şaptelea minut al prelungirilor. 

Al Hilal este la al doilea eşec la rând, după 0-3 în Supercupă, şi are un singur succes în ultimele opt meciuri. Fostul mare jucător, Sami Al-Jaber, este posibilul înlocuitor al lui Răzvan Lucescu.

Reclamă 4 / 0/3

"Acesta este preţul pe care îl primești după un sezon de succes. Desigur, atunci când rezultatele tale sunt pozitive sau negative, prima persoană la care te uiţi este antrenorul.

Acesta este fotbalul. Când ai succes, totul merge bine, dar când apare un blocaj, antrenorul va fi cel mai vinovat", a spus Răzvan Lucescu, în faţa jurnaliştilor saudiţi.

Pe ce loc e Al Hilal în campionat, după un început dezastruos de an

În ciuda parcursului slab din 2021, Al Hilal ocupă locul al doilea în campionat şi e la doar două puncte de fosta echipă a lui Marius Şumudică, Al Shabab.

În luna decembrie a anului trecut, Răzvan Lucescu era aşteptat cu tort de jucătorii şi oficialii lui Al Hilal pentru că a fost numit antrenorul anului în România. În 2019, Lucescu junior a câştigat Liga Campionilor Asiei cu echipa saudită.

"Când am câştigat Champions League a fost o bucurie intensă. Cel mai important trofeu pe care l-am câştigat. Un trofeu într-o zonă care se dezvoltă foarte mult. Sunt antrenori de valoare, jucători aduşi pe bani foarte mulţi", a declarat Răzvan Lucescu, la emisiunea AS.ro LIVE.

Reclamă
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și