Închide meniul

Anunţ uriaş făcut de Gică Popescu: „Am fost invitaţi pentru un documentar!” Amical de lux între Galatasaray şi Farul Constanţa

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 iulie 2021, 23:25

Anunţ uriaş făcut de Gică Popescu: „Am fost invitaţi pentru un documentar! Amical de lux între Galatasaray şi Farul Constanţa

Gică Hagi şi Gică Popescu, invitaţi de lux la Galatasaray!

Twitter Galatasaray

Gică Popescu a dezvăluit că se va face un documentar despre perioada în care a jucat, alături de Gică Hagi la Galatasaray, când antrenor era Fatih Terim.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Am fost invitați pentru documentar pentru Netflix despre istoria lui Galatasaray din acea perioadă în care am jucat noi și în special despre Fatih Terim.

Fiecare revedere cu Mister este un moment de bucurie pentru ambele părți. Am depănat amintiri, ne-am adus aminte de perioada frumoasă pe care am avut-o la Galatasaray, am vorbit despre fotbal, am stat câteva ore împreună. E neschimbat ca spirit, dar au trecut anii și peste dânsul, cum au trecut și peste noi. Ne-am adus aminte de perioada aceea, am făcut comparații între ce era în perioada noastră și jucătorii de acum, am râs, am glumit, au fost câteva ore extraordinare.

Am vorbit, există posibilitatea să jucăm în septembrie un astfel de meci (n.r. un amical Farul – Galatasaray). Mister ar fi vrut să jucăm ieri, dar nu ne-am corelat agendele și nu am jucat. O vom face în septembrie probabil”, a spus Gică Popescu la sosirea în ţară.

Gică Hagi şi Gică Popescu, la Galatasaray

Alături de Fatih Terim, Gică Popescu şi Gică Hagi au câştigat cel mai important trofeu din istoria clubului, Cupa UEFA, în 2000. Victoria a venit după penalty-uri, în faţa lui Arsenal, într-un meci în care Hagi a fost eliminat în prelungiri, iar Popescu a executat penalty-ul decisiv.

Reclamă

În 2000, la Monte Carlo, Lucescu, Hagi şi Popescu au învins Realul galactic cu 2-1 şi au câştigat Supercupa Europei cu Galatasaray.

Lucescu şi-a amintit că Hagi i-a uimit pe Popescu şi Jardel la plimbarea prin Monte Carlo. „Soţia lui Gică i-a spus: ‘hai, Gică, să cumpărăm un cadou’… era căsătoria lui Mutu şi ei erau naşi. Şi Gică i-a spus: ‘Tu nu ştii că noi suntem aici pentru a câştiga Supercupa Europei?’, a povestit Mircea Lucescu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out Vezi toate știrile
Citește și