Închide meniul

Anunţul făcut de Florentino Perez după Real Madrid – Eintracht Frankfurt 2-0

Viviana Moraru Publicat: 11 august 2022, 9:20

Anunţul făcut de Florentino Perez după Real Madrid – Eintracht Frankfurt 2-0

Florentino Perez

Florentino Perez / Profimediaimages

  • Anunţul lui Florentino Perez, după Supercupa Europei
  • Ce a declarat preşedintele clubului

Florentino Perez a făcut anunţul, după Real Madrid – Eintrach Frankfurt 2-0. Preşedintele „galacticilor” a declarat că echipa nu mai are nevoie de transferuri, iar lotul este unul complet.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real Madrid a câştigat un nou trofeu, după ce a triumfat în Supercupa Europei, în faţa lui Eintrach Frankfurt. Este al 30-lea titlu cucerit de „galactici” cu Florentino Perez în conducere.

Anunţul făcut de Florentino Perez după Real Madrid – Eintracht Frankfurt 2-0

Florentino Perez nu se mai gândeşte la transferuri, după mutările din această vară. Antonio Rudiger şi Aurelien Tchouameni sunt mutările de top realizate în această vară de trupa de pe Santiago Bernabeu.

Reclamă

„Trebuie să continuăm să ne antrenăm bine. Astăzi, nu ne mai gândim la transferuri”, a declarat Florentino Perez, după victoria lui Real Madrid, citat de as.com.

Totodată, Florentino Perez a fost întrebat şi despre posibilitatea ca vârful Karim Benzema să fie accidentat. Preşedintele nu îşi face griji în privinţa golgheterului francez.

Reclamă

„Priviţi câţi atacanţi avem. Nu sunt îngrijorat. El deja merita Balonul de Aur anul trecut, pe cel de anul acesta nu îl mai contestă nimeni”, a decarat Florentino Perez, citat de aceeaşi sursă.

Carlo Ancelotti, declaraţii măgulitoare despre Karim Benzema, după Real Madrid – Eintracht Frankfurt 2-0

Carlo Ancelotti a avut o serie de declaraţii măgulitoare despre Karim Benzema, după Real Madrid – Eintracht Frankfurt 2-0. Francezul a marcat şi în Supercupa Europei şi este favorit la câştigarea Balonului de Aur.

”Eintracht a fost foarte aproape de noi ca joc și ne-a fost greu să ne găsim ritmul, dar am făcut-o bine în final. Este dificil la începutul sezonului să fim în formă maximă, dar acum am câștigat și astfel începem sezonul bine.

Reclamă 4 / 0/3

Este un jucător foarte important (n.r. – Karim Benzema), un lider de echipă. Dacă suntem aici, se datorează în mare măsură meritelor sale, a marcat multe goluri, a încheiat bine sezonul, a marcat un gol astăzi (n.r – miercuri) și acum merge către Balonul de Aur.

Mai aveți vreun dubiu despre cine îl va câștiga? Eu cred că nu mai are nimeni îndoieli, dar în fotbal se poate întâmpla orice”, a spus Ancelotti, la finalul meciului.

Karim Benzema a marcat în Real Madrid – Frankfurt 2-0 şi a intrat în istorie

Karim Benzema a marcat în Real Madrid – Frankfurt 2-0 şi a intrat în istorie. Francezul l-a depăşit pe marele Raul şi a devenit al doilea cel mai bun marcator din istoria „galacticilor”, după Cristiano Ronaldo.

David Alaba a deschis scorul în Supercupa Europei, iar Karim Benzema a închis tabela la Helsinki. Graţie reuşitelor celor doi, Real Madrid a câştigat a cincea Supercupă din istoria clubului.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă!
La Liga • 25 mart., 18:40
FOTO
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă! Motivul pentru care starul brazilian nu a mai rezistat
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar a treia selecţie
Fotbal extern • 23 mart., 22:59
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar 17 ani
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid
La Liga • 23 mart., 14:31
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Adevăratul motiv pentru care starul lui PSG a amânat momentul