Închide meniul

Anunțul plin de speranță pentru comunitatea fotbalistică. ”Fanii vor reveni curând pe stadioane”

Antena Sport Publicat: 20 mai 2020, 9:27

Anunțul plin de speranță pentru comunitatea fotbalistică. ”Fanii vor reveni curând pe stadioane”

Zuma Press / Mi News via hepta

Anunțul plin de speranță pentru comunitatea fotbalistică. ”Fanii vor reveni curând pe stadioane”

  • Fotbalul va reveni curând la normalitate
  • Fanii se pot întoarce pe stadioane
  • Campionatul European din 2021 se va disputa fără probleme

Ceferin a mai anunțat, de asemenea, că Europeanul din 2021 se va disputa fără probleme, el fiind optimist că pandemia de coronavirus se va opri anul acesta, iar anul viitor toate competițiile sportive se vor desfășura așa cum sunt planificate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ceferin, președintele UEFA: ”Fotbalul cu fani va reveni curând”

”Nu cred că acest virus va fi pentru totdeauna. Cred că va dispărea mai curând decât cred alții. Este o situație serioasă și trebuie să luăm măsuri speciale. Știm mai multe despre virus și în general sunt o persoană optimistă. Nu-mi plac prezicerile apocaliptice cum că am aștepta al doilea, al treilea sau al patrulea val al pandemiei.

Suntem pregătiți și vom urma recomandările autorităților, dar sunt absolut sigur, personal, că fotbalul cu fani va reveni curând. În ceea ce privește Campionatul European din 2021, la fel de sigur sunt că se va ține fără probleme. Lumea se va obișnui cu această situație, iar în 2021 consider că toate competițiile se vor ține așa cum au fost planificate”, a spus Ceferin, pentru The Guardian.

Reclamă

Aleksander Ceferin, nemulțumit de încheierea sezonului din Ligue 1

"Din punctul meu de vedere, decizia a fost prematură. Cred că au decis să anuleze sezonul prea devreme. Nu este ideal, pentru ca lucrurile se pot îmbunătăți mult și toată lumea ar putea juca, cu excepția câtorva campionate. Dar este o decizie guvernamentală și cluburile nu pot decât să o respecte", a spus președintele UEFA.

Slovenul care conduce fotbalul european se așteaptă ca primele două clasate din Ligue 1 să sufere din cauza acestei decizii. Ceferin crede că PSG și Olympique Marseille să acuze mari probleme în startul sezonului viitor

Reclamă

"Sunt două cluburi franceze care evoluează în Champions League. Ele nu vor putea juca până în august. Nu știu dacă este un lucru bun pentru echipele respective. Nu pot juca până atunci iar, în momentul în care revin, au programate astfel de meciuri importante", a mai declarat Ceferin.

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:47 Gigi Becali, anunţ uluitor! Cum vrea să celebreze câştigarea campionatului: „Dacă reuşim asta, vin şi la meci” 23:46 Gigi Becali a dezvăluit ce i-a transmis lui Dan Şucu, după ce Rapid a ieşit din lupta la titlu: „Păi noi suntem idioţi?” 23:29 Incidente în tribune şi pe teren la derby-ul CFR Cluj – FCSB! Jandarmeria a intervenit! Ce s-a întâmplat 23:21 Gigi Becali, anunţ după victoria FCSB-ului contra lui CFR Cluj: „Am luat atacant”! A spus cât va investi pentru Liga Campionilor! 22:41 VideoAtacantul dorit de Gigi Becali, un nou gol în Liga Portugal! Rafa Mujica a înscris în Arouca – Boavista, LIVE în AntenaPLAY 22:40 Mircea Lucescu revine în fotbal ca antrenor! Clubul uriaş cu care s-a înţeles „Il Luce” 22:30 LIVE VIDEOBenfica – Moreirense e ACUM în AntenaPLAY. FC Porto – Famalicao 2-2 şi Gil Vicente – Sporting 0-4. Rezultatele etapei 22:18 Xabi Alonso, prima reacţie după ce Bayer Leverkusen a cucerit titlul în Bundesliga: „Este ceva sănătos pentru fotbalul german” 22:18 Florinel Coman se distanţează în clasamentul golgheterilor după golul superb cu CFR Cluj! Borna atinsă de „Mbappe” 22:08 Ahmed Bani, eroul lui Dinamo, a dezvăluit după meci cine sunt colegii care i-au spus că va marca împotriva lui Poli Iaşi! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Echipa lui Răzvan Lucescu face scandal după Club Brugge - PAOK 1-0
Conference League • 12 apr., 18:29
Echipa lui Răzvan Lucescu face scandal după Club Brugge – PAOK 1-0! Grecii au depus plângere la UEFA
Gigi Becali nu are nicio emoție înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova
Liga Campionilor • 25 mart., 18:08
Bani mulţi în noua ediţie a Ligii Campionilor! Sumele uriaşe la care visează Gigi Becali! Anunţul făcut de UEFA
Ce siglă apare în dreptul anului 1986, la postarea prin care UEFA prezintă toate câştigătoarele Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 17:10
Ce siglă apare în dreptul anului 1986, la postarea prin care UEFA prezintă toate câştigătoarele Champions League
Răzvan Burleanu, mesaj clar pentru Gigi Becali, după amenda uriaşă primită de la UEFA: "Toleranţă zero"
Liga 1 • 12 mart., 21:48
Răzvan Burleanu, mesaj clar pentru Gigi Becali, după amenda uriaşă primită de la UEFA: „Toleranţă zero”
FRF a reacţionat după amenda uriaşă primită de Gigi Becali în scandalul pariurilor!
Liga 1 • 2 mart., 16:32
FRF a reacţionat după amenda uriaşă primită de Gigi Becali în scandalul pariurilor!