Închide meniul

"Ar fi superb să luăm licenţa!". Jerry Gane îl apără pe Cosmin Contra, unul dintre cei care au de recuperat bani de la Dinamo. "Nu vrea să facă rău"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 februarie 2021, 5:44

"Ar fi superb să luăm licenţa!". Jerry Gane îl apără pe Cosmin Contra, unul dintre cei care au de recuperat bani de la Dinamo. "Nu vrea să facă rău"

Mediafax Foto / Sports Pic via Hepta

Jerry Gane îi ia apărarea lui Cosmin Contra în conflictul cu fanii

Jucătorii lui Dinamo se tem că echipa lor nu va primi licenţa din cauza sumei uriaşe, 800.000 de euro, care trebuie achitată urgent.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jerry Gane: "Sunt de admirat cei din DDB"

"Avem problemele noastre, m-aş bucura să le rezolvăm. Sunt de admirat cei din DDB. Ar fi superb să putem lua licenţa, să nu avem probleme", a spus Jerry Gane, după meciul cu Sepsi. 

O parte dintre datorii sunt chiar către fostul antrenor, Cosmin Contra, cel căruia Gane i-a fost secund. 50.000 de euro solicită acesta, adică salariile perioada în care a stat pe banca lui Dinamo. "Îl cunosc pe Cosmin Contra, cred că se va ajunge la o înţelegere, nu vrea să facă rău acestui club", este convins Gane.

Primele informaţii despre accidentarea lui Adam Nemec

Nu doar banii le dau bătăi de cap dinamoviştilor. Unul dintre cei mai importanţi jucători, Adam Nemec, s-a accidentat în meciul cu Sepsi.

"Se pare că e o contractură, sper să nu fie mai mult de atât. O leziune înseamnă cel puţin 2 săptămâni", a spus Gane.

Reclamă

După eşecurile la limită, 0-1, cu FCSB şi Craiova, Dinamo nu a dat gol nici cu Sepsi, dar a luat un punct. "Am întâlnit de două ori FCSB (n.r. a doua oară a învins în Cupă), Craiova, Sepsi. Cred că rezultatul este echitabil. A fost un meci de luptă contra unei echipe bune. Uite că rezultatul este unul corect. Nu ştiu de ce nu ne-ar ajuta. Este un punct câştigat şi mai sunt multe meciuri de jucat", a mai declarat antrenorul lui Dinamo, la Digi Sport.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul Vezi toate știrile
Citește și