Închide meniul

AS.ro LIVE | Alex Bourceanu a fost invitatul lui Dan Pavel. Fostul internațional român a venit cu dezvăluiri savuroase

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 septembrie 2023, 10:14 / Actualizat: 20 septembrie 2023, 11:16

Reclamă
AS.ro LIVE | Alex Bourceanu a fost invitatul lui Dan Pavel. Fostul internațional român a venit cu dezvăluiri savuroase

AS.ro LIVE Alex Bourceanu invitatul lui Dan Pavel

Alexandru Bourceanu, în timpul unui interviu pentru AS.ro / Antena Sport

AS.ro LIVE | Alex Bourceanu a fost invitatul special al lui Dan Pavel, de la 10:30. Fostul mijlocaș, care a adunat 27 de selecții la naționala României a venit cu noi dezvăluiri din cariera lui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bourceanu s-a retras din fotbal în 2019, după o ultimă experiență la SCM Gloria Buzău. Fostul internațional a trăit cele mai frumoase momente ale carierei la FCSB, echipă în tricoul căreia a câștigat 7 trofee: 3 titluri, o Cupă a României, două Cupe ale Ligii și o Supercupă a României.

AS.ro LIVE | Alex Bourceanu a fost invitatul lui Dan Pavel, de la 10:30

În total, fostul mijlocaș defensiv a înscris 4 goluri în 176 de meciuri pentru echipa lui Gigi Becali. Sub comanda lui Victor Pițurcă a debutat la naționala României, iar alături de Laurențiu Reghecampf a obținut cele mai importante performanțe la FCSB.

(N.r. – Ți-e dor de grătarele cu Reghecampf?) De stadioane pline mi-e dor, și ăsta e unul dintre motivele pentru care încă mă întorc pe stadion. Sigur, mi-e dor de conexiunea cu oamenii. De grătare mai puțin. În general mai puțin. Încerc să fac mai multe lucruri care țin de alimentație, în special. Atmosfera era, într-adevăr, extraordinară. Dacă vorbim despre atmosferă, da, dar despre lucrurile care țin de grătar, atunci nu mai sunt atât de încântat. Atunci eram încântat.

Făceam petreceri. Ne adunam undeva într-un mediu privat sau puteam să ieșim la un restaurant într-o seară. Nu sărea lumea pe noi, foarte puțin. Dădeam câteva autografe, dacă era necesar, dar nu pot să spun că lumea era înnebunită să sară pe noi și să nu ne lase să ne simțim bine.

Reclamă

Am ieșit și eu în decor, dar din fericire lucrurile n-au ieșit în evidență. Cred că au fost și filmate. (N.r. – Despre incidentul cu Stefan Nikolic) Fiecare am fost în situația aia. Cei mai mulți dintre noi, dar cred că fiecare. Îmi amintesc de pressing-ul pe care Nikolic îl făcea, golurile sale și penalty-ul scos cu AEK Larnaca, în Europa League.

A scos penalty, a dat gol și am câștigat cu 3-1. Acela e Nikolic pe care mi-l amintesc, ce făcea în viața privată era treaba lui. Fiecare aveam problemele noastre. Nu eram genul ăla de lider, să vorbesc cu jucătorii despre viața lor privată. E genul de jucător pe care mi-l doresc în echipă și când antrenez. N-am păstrat legătura cu el. N-am păstrat cu mulți colegi”, a spus Alexandru Bourceanu, în luna februarie, la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 16:35 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” Vezi toate știrile
Citește și