Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Alexandru Bourceanu, dezvăluiri despre viaţa „grea” a tinerilor fotbalişti. „Primeşti noaptea 50 de cereri de prietenie de la 50 de fete dezbrăcate”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 9 februarie 2023, 14:02

Alexandru Bourceanu, dezvăluiri despre viaţa „grea a tinerilor fotbalişti. „Primeşti noaptea 50 de cereri de prietenie de la 50 de fete dezbrăcate

Alexandru Bourceanu, dezvăluiri despre viaţa "grea" a tinerilor fotbalişti

Alexandru Bourceanu, la AS.ro LIVE

Alexandru Bourceanu a făcut dezvăluiri spectaculoase despre viaţa pe care o au în acest moment anumiţi fotbalişti din Liga 1. Fostul căpitan de la FCSB susţine că Social Media poate afecta carierele sportivilor tineri pentru care contează „cererile de prietenie primite de la fete dezbrăcate”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Când eşti în zona de confort, ai nevoie ca şi celelalte zone să fie de confort. Dacă ai o nouă iubită în fiecare zi, trebuie să demonstrezi ceva, îţi ia o parte din energie. Aşa e şi la fotbal, trebuie să demonstrezi. Noi încercăm să standardizăm celelalte lucruri, avem aceeaşi prieteni, suntem ca într-o bulă.

Alexandru Bourceanu a făcut dezvăluiri spectaculoase

De aceea au rezistat mai multe relaţii din fotbal. Acum e mai greu, este Instagram, este Tik-Tok-ul. Când eşti un jucător la 19 ani, toată lumea te ridică în slăvi, pentru că eşti foarte bun şi câştigi foarte mulţi bani. După ce ai reuşit un hat-trick, primeşti noaptea 50 de cereri de prietenie de la 50 de fete dezbrăcate, sau aproape dezbrăcate, este foarte greu să îţi gestionezi viaţa.

E instinctul. Este imposibil, pentru că la bază suntem animale, animale cu o doză de conştientizare. Instinctele sexuale sunt instincte primare. E foarte complicat. Eu nu am primit, eu sunt aproape offline. Am un cont de Instagram, normal, puteţi să-mi scrieţi, dar vă răspunde nevastă-mea.

Eu nu ştiu ce poze am acolo. Îmi mai arată câteodată când postează. Nici nu ştiu de ce l-am făcut. Pe vremea când jucam fotbal, Social Media nu era la nivelul de acum. Găseşti fete în condiţiile în care le cauţi, fiind fotbalist, le găseşti. Dacă validarea ta om sau ca fotbalist vine din 10 mesaje sau likeuri pe care le-ai primit pe Instagram, ai o problemă”, a spus Bourceanu, la AS.ro LIVE.

Reclamă

Alex Bourceanu, dezvăluiri savuroase: “Făceam petreceri!”

Pe de altă parte, Bourceanu a vorbit şi despre perioada în care a câştigat trei titluri cu FCSB. Acesta a povestit cum se distra alături de colegii săi în timpul liber.

Alex Bourceanu și-a cunoscut apogeul carierei la FCSB, echipă pe care a condus-o din postura de căpitan și alături de care a cucerit 7 trofee. El a făcut parte din echipa FCSB-ului care a câștigat titlul în Liga 1 în 3 sezoane consecutive, între 2013 și 2015.

“(N.r. – Ți-e dor de grătarele cu Reghecampf?) De stadioane pline mi-e dor, și ăsta e unul dintre motivele pentru care încă mă întorc pe stadion. Sigur, mi-e dor de conexiunea cu oamenii. De grătare mai puțin. În general mai puțin. Încerc să fac mai multe lucruri care țin de alimentație, în special. Atmosfera era, într-adevăr, extraordinară. Dacă vorbim despre atmosferă, da, dar despre lucrurile care țin de grătar, atunci nu mai sunt atât de încântat. Atunci eram încântat.

Reclamă 4 / 0/3

Făceam petreceri. Ne adunam undeva într-un mediu privat sau puteam să ieșim la un restaurant într-o seară. Nu sărea lumea pe noi, foarte puțin. Dădeam câteva autografe, dacă era necesar, dar nu pot să spun că lumea era înnebunită să sară pe noi și să nu ne lase să ne simțim bine.

Am ieșit și eu în decor, dar din fericire lucrurile n-au ieșit în evidență. Cred că au fost și filmate. (N.r. – Despre incidentul cu Stefan Nikolic) Fiecare am fost în situația aia. Cei mai mulți dintre noi, dar cred că fiecare. Îmi amintesc de pressing-ul pe care Nikolic îl făcea, golurile sale și penalty-ul scos cu AEK Larnaca, în Europa League.

A scos penalty, a dat gol și am câștigat cu 3-1. Acela e Nikolic pe care mi-l amintesc, ce făcea în viața privată era treaba lui. Fiecare aveam problemele noastre. Nu eram genul ăla de lider, să vorbesc cu jucătorii despre viața lor privată. E genul de jucător pe care mi-l doresc în echipă și când antrenez. N-am păstrat legătura cu el. N-am păstrat cu mulți colegi”, a spus Alexandru Bourceanu, la AS.ro LIVE.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! Vezi toate știrile
Citește și