Închide meniul

AS.ro LIVE | Interviu eveniment cu Cosmin Moţi, în emisiunea lui Cătălin Oprişan. Fostul internaţional român a venit cu poveşti de senzaţie

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 iulie 2022, 10:28

AS.ro LIVE | Interviu eveniment cu Cosmin Moţi, în emisiunea lui Cătălin Oprişan. Fostul internaţional român a venit cu poveşti de senzaţie

Cosmin Moţi, despre echipa naţională a României

Cosmin Moţi, în timpul unui interviu pentru Antena Sport

Cosmin Moţi va fi protagonistul unui interviu eveniment în ediţia de luni a emisiunii AS.ro LIVE. Fostul internaţional român vine cu poveşti de senzaţie în emisiunea moderată de Cătălin Oprişan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cosmin Moţi şi-a început cariera la Universitatea Craiova, după care a ajuns la Dinamo. În Ştefan cel Mare a bifat peste 200 de apariţii şi a câştigat titlul în sezonul 2006-2007. De asemenea, a cucerit Cupa României şi Supercupa.

A urmat transferul la Ludogoreţ, unde a scris istorie. A câştigat patru titluri, trei Cupe ale Bulgariei şi două Supercupe. În prezent, Moţi este directorul tehnic de la Ludogoreţ.

Cosmin Moţi, interviu eveniment la AS.ro LIVE

Cosmin Moţi a vorbit recent despre echipa naţională a României. În Nations League, România a pierdut 3 din cele 4 partide jucate în iunie, în Nations League.

Directorul tehnic de la Ludogoreţ e de părere că trebuie să conştientizăm nivelul la care a ajuns fotbalul românesc. Mai mult, Moţi face apel la reţinere şi când vine vorba de a-i lăuda pe jucătorii care reuşesc să înscrie câteva goluri în Liga 1.

Reclamă

„Nu sunt nici dezamăgit, nici surprins. Sunt supărat ca orice român pentru rezultatele din ultima perioadă. Cred că o să fim în continuare supăraţi până când realizăm că aici suntem. Ăsta e nivelul, nu ne putem ridica mai sus. N-ar trebui să îi ridicăm pe un piedestal după 3-4 goluri în Liga 1. Cred că le creează aşa un aer de superioritate care nu-i ajută pe viitor„, a spus Cosmin Moţi în exclusivitate pentru Antena Sport.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit Vezi toate știrile
Citește și