Închide meniul

AS.ro LIVE | Florin Manea a fost invitatul lui Dan Pavel. Agentul de jucători vine cu detalii despre cele mai aşteptate transferuri

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 aprilie 2023, 10:04 / Actualizat: 5 aprilie 2023, 11:21

Reclamă
AS.ro LIVE | Florin Manea a fost invitatul lui Dan Pavel. Agentul de jucători vine cu detalii despre cele mai aşteptate transferuri

AS.ro LIVE! Florin Manea este invitatul lui Dan Pavel

Florin Manea, în timpul unei conferințe de presă / Hepta

AS.ro LIVE | Florin Manea a fost invitatul special al lui Dan Pavel. Emisiunea va începe de la ora 10:30 şi va putea fi urmărită în direct pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Agentul de jucători vine cu detalii despre cele mai aşteptate transferuri. Poate da lovitura cu Radu Drăguşin, care este unul dintre cei mai apreciaţi fundaşi din fotbalul mondial. Impresarul a recunoscut că a fost contctat chiar şi de scouteri ai lui Liverpool.

AS.ro LIVE | Florin Manea a fost invitatul lui Dan Pavel

Florin Manea dă asigurări că fundașul român nu va mai petrece mult timp în Italia, deoarece formații din Premier League sunt dispuse să plătească sume consistente în schimbul acestuia.

Manea a mai precizat că a Juventus a refuzat o ofertă de 25 de milioane de euro pentru Radu Drăgușin, și astfel, este de așteptat că fundașul român să se transfere pe o sumă și mai mare.

Radu Drăgușin e foarte curtat. A jucat cele mai multe meciuri, e cel mai folosit jucător. A început să și marcheze. A existat o ofertă de 25 de milioane de euro, din Italia. Și a fost refuzată. Ideal ar fi să mai joace un an în Seria A și să plece în Anglia. I se potrivește campionatul.

Reclamă

Nu e greu să ajungă la Liverpool. Există interes. Am vorbit cu cineva de acolo. Am vorbit cu scouter. E pe lista lor. Că va fi acum, că va fi peste un an… Mult în Italia nu va sta. Există interes de la o echipe cu bani din Anglia.

Poate zice «Luați 40 de milioane de euro și îl luăm acum». Riscul e să-l lași să joace un an în Serie A și după aceea să se ceară 60 de milioane de euro”, a declarat Florin Manea, pentru gsp.ro.

Florin Manea mai are sub contract şi alţi jucători cu cote impresionante. Va oferi detalii la emisiunea moderată de Dan Pavel.

Reclamă 4 / 0/3

Juventus îl regretă deja pe Radu Drăgușin

Juventus îl regretă deja pe Radu Drăgușin, jucător pe care l-a vândut la Genoa, pentru 5.5 milioane de euro. Jucătorul de 21 de ani a devenit om de bază la Genoa, echipa de Serie B care joacă exclusiv în AntenaPLAY.

Mai mult, Drăgușin a profitat de problemele lui Vlad Chiricheș și are șanse mari să devină titular incontestabil și în naționala lui Edi Iordănescu. ”E considerat unul dintre cei mai promițători fundași din lume”, scriu italienii.

Există un regret la Juventus în ceea ce privește un fundaș tânăr, care a explodat la Primavera, dar pe care clubul a decis, totuși, să nu parieze. Iar acum se pare că e prea târziu pentru asta. Talentul despre care vorbim este Radu Drăgușin. Dinamic și foarte combatant, Juventus l-a luat de foarte tânăr din țara sa natală, România.

Vânzarea lui Drăgușin este, însă, un mic regret. Fundașul își arată valoarea la Genoa, unde are 31 de meciuri în Serie B și 3 goluri marcate. Românul a devenit foarte important și astăzi este considerat unul dintre cei mai promițători fundași din lume”, au scris cei de la seriebnews.com despre Drăgușin.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu Vezi toate știrile
Citește și