Închide meniul

Juventus îl regretă deja pe Radu Drăgușin! Anunțul făcut de italieni despre jucătorul lui Genoa

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 2 aprilie 2023, 10:40

Juventus îl regretă deja pe Radu Drăgușin, jucător pe care l-a vândut la Genoa, pentru 5.5 milioane de euro. Jucătorul de 21 de ani a devenit om de bază la Genoa, echipa de Serie B care joacă exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, Drăgușin a profitat de problemele lui Vlad Chiricheș și are șanse mari să devină titular incontestabil și în naționala lui Edi Iordănescu. ”E considerat unul dintre cei mai promițători fundași din lume”, scriu italienii.

Juventus îl regretă deja pe Radu Drăgușin

„Există un regret la Juventus în ceea ce privește un fundaș tânăr, care a explodat la Primavera, dar pe care clubul a decis, totuși, să nu parieze. Iar acum se pare că e prea târziu pentru asta. Talentul despre care vorbim este Radu Drăgușin. Dinamic și foarte combatant, Juventus l-a luat de foarte tânăr din țara sa natală, România.

Vânzarea lui Drăgușin este, însă, un mic regret. Fundașul își arată valoarea la Genoa, unde are 31 de meciuri în Serie B și 3 goluri marcate. Românul a devenit foarte important și astăzi este considerat unul dintre cei mai promițători fundași din lume”, au scris cei de la seriebnews.com. despre Drăgușin.

Pe ce sumă ar urma să fie transferat Radu Drăguşin de la Genoa

Trupa din Serie B i-a stabilit preţul internaţionalului român, care a fost titular în premieră şi la echipa naţională, în meciurile din preliminariile EURO 2024. Presa din Peninsulă a anunţat care sunt planurile oficialilor italieni cu fundaşul român.

Reclamă

Radu Drăguşin se pare că le va aduce un profit considerabil celor de la Genoa. Conform presei din Italia, oficialii trupei din Serie B cer cel puţin 10 milioane de euro în schimbul internaţionalului român, în cazul în care vor apărea oferte pentru el. De asemenea, suma ar putea creşte în cazul în care echipa ar promova în Serie A, în acest moment fiind pe locul 2 în eşalonul secund din Italia.

Radu Drăguşin este cotat la 5 milioane de euro, conform site-urilor de specialitate, sumă care a crescut considerabil de la startul sezonului, ţinând cont de evoluţiile solide ale românului. În decembrie 2022, fundaşul central valora 3,5 milioane de euro, şi în doar câteva luni, cota sa de piaţă a explodat.

Cele mai tari meciuri ale lui Radu Drăguşin, de la Genoa, din Serie B, pot fi urmărite în exclusivitate în AntenaPLAY, cât şi în format live video, pe AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Liverpool îl urmărește pe Radu Drăgușin

Liverpool îl urmărește pe Radu Drăgușin! Anunțul a fost făcut de impresarul fundașului, Florin Manea, care susține că a fost contactat de un scouter din partea clubului de pe Anfield, scouter care și-a manifestat interesul pentru internaționalul român.

Impresarul dă asigurări că fundașul român nu va mai petrece mult timp în Italia, deoarece formații din Premier League sunt dispuse să plătească sume consistente în schimbul acestuia.

„Radu Drăgușin e foarte curtat. A jucat cele mai multe meciuri, e cel mai folosit jucător. A început să și marcheze. A existat o ofertă de 25 de milioane de euro, din Italia. Și a fost refuzată. Ideal ar fi să mai joace un an în Seria A și să plece în Anglia. I se potrivește campionatul.

Nu e greu să ajungă la Liverpool. Există interes. Am vorbit cu cineva de acolo. Am vorbit cu scouter. E pe lista lor. Că va fi acum, că va fi peste un an… Mult în Italia nu va sta. Există interes de la o echipe cu bani din Anglia.

Poate zice «Luați 40 de milioane de euro și îl luăm acum». Riscul e să-l lași să joace un an în Serie A și după aceea să se ceară 60 de milioane de euro”, a declarat Florin Manea, pentru gsp.ro.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial Vezi toate știrile
Citește și