Închide meniul

AS.ro LIVE | Ilie Poenaru a fost invitatul lui Cătălin Oprișan. Noul antrenor de la UTA a venit cu povești fabuloase

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 mai 2022, 7:20 / Actualizat: 26 mai 2022, 11:22

AS.ro LIVE | Ilie Poenaru a fost invitatul lui Cătălin Oprișan. Noul antrenor de la UTA a venit cu povești fabuloase

Ilie Poenaru e noul antrenor de la UTA

Ilie Poenaru, la prezentarea la UTA / Facebook UTA

Ilie Poenaru, noul antrenor al celor de la UTA, a fost invitatul de joi al lui Cătălin Oprișan la AS.ro LIVE, de la 10:30.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tehnicianul Ilie Poenaru a fost prezentat oficial, luni, în funcţia de antrenor principal al echipei de fotbal UTA Arad, el declarând într-o conferinţă de presă că prin prisma tradiţiei noua sa formaţie trebuie să fie an de an pe poziţiile fruntaşe ale clasamentului Ligii I.

Ilie Poenaru, la AS.ro LIVE

„Sunt onorat că mă aflu aici. E adevărat că au fost multe oferte, dar ceea ce se întâmplă în ultimul timp la Arad m-a făcut să aleg UTA, un club de tradiţie, foarte bine organizat şi care îţi poate oferi tot ceea ce ai nevoie pentru a face performanţă.

Îmi doresc să facem lucruri bune împreună. E clar că UTA e un club care te obligă prin tradiţia pe care o are. Ştiu că e presiune, dar nu e nicio problemă, îmi place presiunea şi vreau să o am. Suporterii trebuie să îi faci fericiţi, aceşti oameni nu prea mai au răbdare, îşi doresc ca echipa să fie acolo sus. E şi normal, prin prisma tradiţiei, această echipă trebuie să fie acolo sus an de an. Asta e menirea noastră, să construim, să avem rezultate, să creştem jucători pe care să îi dăm la echipa naţională şi aşa mai departe”, a afirmat el, la prezentarea la noua echipă. 

Ilie Poenaru: „Il doresc pe Claudiu Keșeru!”

Acesta încearcă şi transferul atacantului Claudiu Keşeru, ultima oară la FCSB.

Reclamă

„Claudiu Keşeru e un jucător pe care îl doresc. El are mulţi critici, care se leagă poate de vârsta lui, dar eu ştiu ce potenţial are Keşeru. Iar în momentul ăsta Keşeru are 4 sau 5 oferte din România, are şi din Qatar. Am avut o discuţie cu el, nu ascund. El s-ar plia foarte bine pe sistemul pe care vreau să-l folosesc. Nu ştiu dacă putem să îl aducem, e o luptă grea cu alte cluburi, dar eu mi-l doresc. Şi el cântăreşte, pentru că a avut o discuţie şi cu Edi Iordănescu şi i-a spus că încă vrea să joace pentru echipa naţională”, a precizat el.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan a fost scos pe targă, iar accidentarea ar fi gravă! Şanse mari ca el să rateze EURO 2024! Ar putea lipsi 6 luni! 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
Vezi toate știrile
Citește și