Închide meniul

AS.ro LIVE | Marian Aliuță a fost invitatul lui Cătălin Oprişan! Fostul campion stelist a venit cu dezvăluiri savuroase

Reclamă

Publicat: 6 iunie 2022, 7:00 / Actualizat: 11 martie 2024, 17:30

AS.ro LIVE | Marian Aliuță a fost invitatul lui Cătălin Oprişan! Fostul campion stelist a venit cu dezvăluiri savuroase

Marian Aliuță, invitatul lui Cătălin Oprişan la AS.ro LIVE

Marian Aliuţă, în timpul unui meci amical / GEORGE FILIP / MEDIAFAX FOTO

Marian Aliuță a fost invitatul lui Cătălin Oprişan la AS.ro LIVE. Ajuns la 44 de ani, fostul campion stelist a venit cu dezvăluiri savuroase.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marian Aliuţă a câştigat trei trofee în carieră: un titlu cu Steaua şi două Cupe cu Şahtior. Chindia (1996), Gloria (1997), Farul (1997 – 1998), Sheriff Tiraspol (1998 – 1999), Șahtior Donetk (2000 – 2002) şi Steaua (2002 – 2004) sunt echipele pentru care a jucat acesta de-a lungul carierei.

Marian Aliuță, invitatul lui Cătălin Oprişan la AS.ro LIVE

Poveste fabuloasă cu Marian Aliuță, Răzvan Stanca și primarul din Brănești. Fostul goalkeeper a dezvăluit cum era să-și ia bătaie după ce a fost confundat cu Aliuță. Stanca a fost invitat la AS.ro LIVE și a povestit ce a pățit în comuna de lângă București.

Stanca merge să joace tenis în Brănești, iar într-o seară a mers la un restaurant acolo. Golkeeper-ul a fost confundat cu fostul jucător, Marian Aliuță, și era să nu mai scape de acolo. Aliuță a semnat în 2010 cu Brănești, dar nu a mai evoluat acolo.

Primarul localității este în continuare supărat pe el. Stanca a scăpat nevătămat după ce s-a prezentat. ”După ce jucam tenis, am mers într-o pădure acolo, la Pustnic, e un restaurant acolo, care e deținut de primarul din Brănești. Când m-a văzut acolo, m-a confoundat cu Aliuță. Știți povestea cu Aliuță, la Brănești.

Reclamă

A fost acolo, nici nu știu dacă a jucat vreun meci oficial și a plecat. Nu pot spune toată povestea. Primarul era foarte supărat pe el. Când m-a văzut, nu mi-a zis nimic, tu ești Aliuță sau nu, m-a lăsat să mă prezint, când m-am prezentat și-a dat seama că nu sunt. Îmi era că nu mai ies de acolo. Nu știu ce a făcut Marian pe acolo, de s-a supărat domnul primar pe el”, a povestit Răzvan Stanca la AS.ro LIVE.

Marian Aliuță, verdict în conflictul de identitate FCSB – Steaua

„Până la urmă FCSB și Steaua reprezintă aceleași culori, suporterii sunt împărțiți și e păcat ce se întâmplă. Sunt sigur că atunci când joacă FCSB, cei care nu merg la meciuri tot au o simpatie pentru ei. Reprezintă aceleași culori, doar că nu mai vezi emblema pe pieptul lor.

Eu cred că suporterii de la Steaua și FCSB țin cu ambele echipe, asta este părerea mea. Așa sunt eu, țin și cu FCSB, dar și cu Steaua din Liga 2. FCSB are o continuitate la ce s-a întâmplat în istoria Stelei.

Reclamă 4 / 0/3

Ar putea să joace și FCSB în Ghencea, pentru că sunt mulți steliști care vin din Drumul Taberei, din zona noastră, și merg până la Arena Națională. Hai să-i lăsăm și pe ei aici. Eu m-aș duce și în Liga 2, la Steaua, dar și în Liga 1, la FCSB”, a declarat Marian Aliuță, potrivit digisport.ro.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
  • Marian Aliuță, invitatul lui Cătălin Oprişan la AS.ro LIVE
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și