Închide meniul

AS.ro LIVE | Torje a fost invitatul lui Oprișan! Dezvăluiri inedite ale mijlocașului

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 10 iunie 2021, 9:27 / Actualizat: 10 iunie 2021, 11:18

AS.ro LIVE | Torje a fost invitatul lui Oprișan! Dezvăluiri inedite ale mijlocașului

ProfimediaImages

Torje va fi invitatul lui Oprișan la AS.ro LIVE

Torje este invitatul lui Oprișan la AS.ro LIVE. În vârstă de 31 de ani, mijlocașul va dezvălui lucruri inedite din cariera sa. În prezent, Gabriel este liber de contract și se gândește să-și continue cariera afară. Acesta este dorit și în campionatul intern, de Dinamo, fost sa echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Da, Torje e o variantă pentru Dinamo. Discutăm zilnic cu mister Uhrin și vom vedea până la final ce va fi. Sunt foarte mulți jucători interesanți pentru Dinamo care ezită să dea un răspuns acum”, a spus Mario Niculae acum câteva zile.

EMISIUNEA VA PUTEA FI URMARITĂ AICI

Torje a dezvăluit, la Digi Sport, pe ce sumă ar accepta să revină în România: ”Am avut două oferte din străinătate până acum, refuzate. Nu era o sumă foarte mare, pot să vă zic și suma, era 14.000 de euro pe lună. Am avut 14.000 din Malta, e o locație frumoasă, de vacanță”.

Torje este invitatul lui Oprișan

Născut la Timișoara, în 1989, Torje și-a început cariera în orașul natal, fiind cumpărat de Dinamo în 2008. După trei ani în Ștefan cel Mare, mijlocașul a făcut pasul în Serie A.

Reclamă

După ce a fost cumpărat de Udinese, Torje a mai evoluat la Granada, Espanyol, Konyaspor, Osmanlispor, Akhmat Grozny, Karabukspor, Sivasspor, AE Larisa și Bandirmaspor.

Pulhac și Torje, aventuri la Dinamo

Prezent în urmă cu câteva săptămâni la AS.ro LIVE, Pulhac a dezvăluit că ascundea dulciuri în cameră. El era coleg cu Torje. Conform fostului fundaș, cineva le fura dulcirile.

Eu cu Torje, în cameră, ne mai luam dulciuri, când intram în cantonament. Serios, nu mai găseam dulciurile în geantă. Bine, până la urmă ne-am prins cine ne lua dulciurile”, a dezvăluit Pulhac la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și