Închide meniul

”Asta e viața, e vorba și de noroc” Yusuf Helal, atacantul celor de la Slovan Liberec, sfidător după victoria cu FCSB

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 24 septembrie 2020, 20:13

”Asta e viața, e vorba și de noroc” Yusuf Helal, atacantul celor de la Slovan Liberec, sfidător după victoria cu FCSB

profimediaimages

Yusuf Helal

”Asta e viața, e vorba și de noroc. Am odihnit câțiva jucători pentru că era important să ne calificăm în acest meci”, a declarat Helal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

El a vorbit și despre Nicolae Stanciu: ”Îl cunosc foarte bine pe Stanciu, îi urez numai de bine”, a declarat atacantul celor de la Liberec.

Slovan Liberec i-a pus pe liber pe puștii lui FCSB

Puştii lui Pintilii nu au reuşit o minune cu Liberec. Cehii s-au impus la capătul unui meci pe care l-au controlat. FCSB a sperat la un miracol la ratarea lui Adrian Petre, singur cu portarul cehilor.

FCSB are probleme mari de lot în această perioadă, având 15 jucători infectaţi cu coronavirus: Dennis Man, Alexandru Buziuc, Florinel Coman, Olimpiu Moruţan, Valentin Creţu, Marius Briceag, Andrei Vlad, Sergiu Buş, Andrei Pandele, Ovidiu Popescu, Ionuţ Vînă, Florin Tănase, Iulian Cristea, Darius Olaru şi Andrei Miron. 

Şi staful tehnic al echipei bucureştene este afectat de Covid-19, din această cauză pe bancă aflându-se, la Giurgiu, delegatul Mihai Pintilii. 

Reclamă
Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:59 Sorana Cîrstea a coborât în clasamentul WTA! Ascensiune impresionantă pentru Gabriela Ruse! Pe ce locuri se află Simona Halep 8:37 Xavi a dat de pământ cu La Liga după El Clasico! Antrenorul Barcelonei, un car de nervi: „E o ruşine! Nu vreau să tac” 8:28 Un jucător important de la FCSB e pe picior de plecare! Gigi Becali: „Îl las liber” 21
apr.
23:57
Imaginile care au stârnit controverse uriaşe în Real Madrid – Barcelona. Lamine Yamal şi „golul fantomă” care nu s-a validat
21
apr.
23:50
VIDEOSporting – Guimaraes 3-0 a fost exclusiv în AntenaPLAY. Gyokeres, dublă de senzaţie. Porto, victorie muncită la Casa Pia
21
apr.
23:45
Răzvan Lucescu, scandal uriaş după ce PAOK a pierdut derby-ul cu Olympiacos: „Un arbitraj jenant! A venit să ajute o echipă”
21
apr.
23:30
Real Madrid – FC Barcelona 3-2. Jude Bellingham, eroul „galacticilor” în minutul 90+1! Un nou gol uriaş înscris în El Clasico
21
apr.
23:13
EXCLUSIV„Greu de înţeles!” Decizia luată de Florinel Coman l-a bulversat pe Ciprian Marica: „Ne-am distrus valorile”
21
apr.
22:27
VIDEOAntonio Rudiger a încercat să sperie un poliţist înainte de Real Madrid – Barcelona. Reacţia virală a omului legii
21
apr.
21:57
„Este ultimul tău sezon în Liga 1?” Marius Ştefănescu, reacţie total neaşteptată: „Îmi spui după!”
Vezi toate știrile
Citește și